Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

KDU-ČSL nemá lidi?

KvidoKvido Přidáno před 1 rokem
KDU-ČSL nemá lidi?

Proč tak zatvrzele prosazují v KDU-ČSL na post ministra životního prostředí pana Petra Hladíka? To se jen šušká.


Je to fakt nadále kolem pana Hladíka zřejmě podezřelé!

Seznam Zpráv zveřejnily případ, který dosud znám nebyl. Podle jejich zjištění sice pan Hladík není vyšetřován policii ani obviněn, ale pravděpodobně dále se ocitá v podezření ze střetu zájmů. Hladík měl totiž jako náměstek hlasovat pro to, aby město poslalo čtyři miliony jeho známému, podnikateli a advokátovi Martinovi Unzeitigovi . A v tom je poměrně velký zádrhel!

Z této vazby se totiž dá následně usuzovat, že kandidát na ministra Hladík lobboval za zájmy Unzeitiga, od něhož koupil dům, v němž dosud žije. Takže další očividná "machinace" na magistrátu?

Jak zjistil server iDnes "Hladík ale vazby na podezřelého označil za shodu okolností. „Nikdy jsem nedělal nic nezákonného, ze zištných důvodů. A přesto jsem vláčen policií a médii,“ uvedl. Přitom z pozice náměstka ale loni vylobboval, aby od jeho známého Martina Unzeitiga město ve čtvrti Soběšice, kde oba žijí, vykoupilo pozemky za čtyři miliony korun. Na nich magistrát za dalších přibližně 12 milionů postaví silnici, která vede ke dvěma domům Unzeitigovy rodiny. Jednání o městském majetku přitom Hladík jako náměstek neměl v gesci.

Kauza Hladík se tedy dále zamotává.

Teď se nedivím panu prezidentovi Zemanovi, že před několika dny řekl, že je více důvodů, aby prozatím Petr Hladík nebyl ministrem životního prostředí. Diviím se ale vedení KDU-ČSL, že problém, který se již dlouho neřeší, strana neutne. Či nemá dost schopných lidí, kteří by funkci ministra životního prostředí mohli převzít? A co premiér Petr Fiala, ten je - jako vždy - v podobných případech pouze přihlíží?

Zdroj: lidovky.cz

Zdroj, 7. ledna 2023  12:10, aktualizováno 14:15
: idnes.cz

Foto titl.: 19.10.2022, E-magazín MF DNES


Kvido 08-01-2023 11:14 1,042

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.