Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Zastavte Putlera!

G
Přidáno před 2 lety
Zastavte Putlera!Poslední vývoj na válečné frontě Ukrajina - Rusko naznačuje, že agresor a vrah Putler neustoupí z fantasmagoru ruské říše. Brání mu v tom  Ukrajina, kterou chce zničit. Tedy dosadit proruskou vládu. Kupodivu se mu nepostavilo k odporu ani Maďarsko!

Postoj amerického prezidenta Bidena je správný. Správně nazval Putlera řezníkem a vyjádřil se o něm, že by měl odstoupit. Že výroky Bidena pak mírnili jeho podržtašky, mně nepřekvapuje. Jsou vystrašení, protože se jim nechce pracovat, tudíž vytáhnout do boje, i když mají nejmodernější vojenskou techniku na světě.

Putler na ztráty a nějaké jednání kašle. Viz. jeho odseknutí na nedělní nótu Rusku od Volodymyra Zelenského, kterou předal ruský miliardář Roman Abramovič : 

"Vyřiď Zelenskému, že je zničím, vzkázal Putin Abramovičovi!"

Je vidět, že pro Putlera neznamenají ztráty na ekonomice a lidských životech nic. Tato agrese působí problémy Ukrajincům, Evropě, celému světu i ruskýmu lidu. To zjevně pro řezníka Putlera nehraje žadnou roli.

Divím se, že Maďarsko je tak slepé, že nechce poskytnout Ukrajině žádnou pomoc, dokonce nepřijme ani humanitární konvoj!!!???

Není jiného řešení, než původce tohoto zla je nutné odstranit!

Snad nějaký pohlavár v Rusku najde odvahu a ukončí to trápení a vraždění civilního obyvatelstva, které nemá ve světových dějinách jhiž obdoby! Rusko má díky nerostnemu bohatstvi potencial stát se velmoc s prosperujícím obyvatelstvem, ale musí skončit ten fašistický útok na Ukrajinu pomateného vůdce Putlera!!!
--------------------------------------------------------------------------

A zde je důkaz, že ruská armáda chce nyní doslova vyhladit populaci Ukrajinců na jejich území. Není to nic jiného, než GENOCIDA!!!!!!!!!!!
Video je v ruském jazyce. Není třeba ani překlad.."Podívejte se kolem dokola. To je to jejich "osvobození". Pojedeme dál a uvidíte, takto vypadá každá vesnice."
Zdroj: https://twitter.com/Fbeyeee/status/1509051707023630336




-----------------------------------------------------------------------

Dopad této válečné ruské katastrofy?
Ruská invaze na Ukrajinu způsobila „katastrofu na katastrofě“ a bude mít globální dopad, který bude větší než cokoliv, co svět zažil od druhé světové války. Radě bezpečnosti OSN to řekl šéf Světového potravinového programu (WFP) David Beasley. Důvodem je podle něj fakt, že ukrajinští farmáři, kteří produkují značné množství pšenice pro světový trh, nyní bojují proti ruským jednotkám.


 
29-03-2022 10:55 1,388

Politika - související články

4 komentáře

Napsat komentář

G
  • A
    zrzek
    Putler, tak Putin poslal na smrt desítky tisíc vojáků kteří už nikdy neuvidí své blízké. Ldyž to tak spočteme Čečna, Sýrie, Krym, Gruzie a Ukrajina zabil sta tisíců civilistů včetně dětí!
    Zkurvenec zkurvená!
    To mu nemůže projít! Je to zrůda zkurvená!Hustý
    Odpovědět - 29-03-2022 15:39:33
    • A
      Heřman GB
      Kdo Rusům konečně sdělí, co je Rusko? Chlastem zdegerovaní (starší generace) nedokáží přes 70 let svůj optinální rozvoj, jen být pumpou na benzín! Žijí pouze ze surovin, které nejsou schopni výrobou nějak zhodnotit. Jen porád vyvážejí za peníze, které jim po cestě ukradne pár oligarchů. Co s takovou chátrou chcete dělat?
      Odpovědět - 29-03-2022 15:56:56
      • A
        Petr Beránke
        Rusům se nedá věřit ani to, co tvrdí, ani to, co dohodli teď v Turecku... Stejně nevím, jak se chtějí dohodnout, protože zničili tolik obydlí a zabili tolik lidí, že pochybuji, že by chtěli platit obnovu toho všeho, co rozbili... Je mi z nich zle...tohle v době, kdy se lidstvo musí spíš vyrovnat se znečistěním planety a raději s ukončením jiných větších konfliktů, tak se rezavý prcek z Moskvy rozhodne vytvořit Velkou Rus...bliať
        Odpovědět - 30-03-2022 08:40:23
        • A
          Adolf Boleslav
          Jednotky od Kyjeva se stahují na sever a nikoli na východ k Donbasu. Obávám se, že se jedná jen o klamný manévr, jehož cílem je vzbudit zdání, že Kyjevu už nic nehrozí, aby Ukrajinci převeleli obránce Kyjeva k Donbasu - pak mohou zaútočit na Kyjev znovu i s momentem překvapení a s tentokrát již dobře promyšleným plánem. Přesto si myslím, že Rusové už museli pochopit, že dobýt Kyjev je za současné situace nemožné.
          Odpovědět - 30-03-2022 09:18:53