Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Koronavirus; vláda by mohla zavést bavorský model!

PexaPexa Přidáno před 2 lety
Včera zaznamenala ČR nejvyšší denní počet infikovaných osob covidem 19 od začátku epidemie (22 479). Na to by dosluhující vláda A. Babiše měla okamžitě reagovat novým opatřením za účinné pomoci nadcházející koaliční vlády P. Fialy!
Opatření přicházejí velmi pomalu a nejistě! Je sice pravda, že počet hospitalizovaných osob v nemocnicích s covidem-19 roste méně výrazně. Za uplynulý týden počet lidí na nemocničním lůžku s covidem 19 stoupl přibližně o čtvrtinu na 4 425. Avšak tohle nemůže být přesvědčivé zdůvodnění pomalé reakce vlády. Včerejší rekorní nárůst nemocných z důvodu pandemie je vysoce varující!! Na rozhlasové stanici ČR Plus dnes po sedmé hodině ráno řekl ústavní právnik prof., JUDr., PhDr., Jan Wintr, Ph.D., že by také naše vláda mohla uvažovat o zavedení bavorského modelu proti pandemii. To znamená, že nebude platit také v ČR žádné testování, nýbrž rozhodující je očkování. K tomu bych jen dodal, že by to bylo maximálně rozumné a účinné opatření, jelikož by nezabíralo čas a peníze zdlouhavé testování. Lidé by byli méně zatěžování, bylo by méně nervozity a zmatků. Měli bychom tedy napřít síly na očkování, které nám tak vrcholní hygienici a politici, včetně A.Babiše dnes a denně připomínají. Hlavně vy, odpírači očkování už konečně přestaňte frajeřit, že vás se to netýká. Myslím, že proživáme období, v němž jde o hodně - naše životy. Či máte ještě argumenty proti?
Pexa 17-11-2021 10:09 956

Politika - související články