Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Mynář je podřízený prezidentovi, dělal svou práci!

KvidoKvido Přidáno před 2 letyz domova
Mynář je podřízený prezidentovi, dělal svou práci!Opravdu, pana kancléře Mynáře moc nemusím. Jako oblíbenec pana prezidenta Zemana udělal dost "kopanců", ale ohledně zdravotního stavu hlavy státu mu kritici křivdí!
Neúprosným faktem je, že kancléř Mynář má povinnost plnit příní a pokyny, tedy nařízení prezidenta Miloše Zemana. Myslím, že to důsledně dělal. Pokud si skutečně pan prezident vysloveně NEPŘÁL, aby Hrad sděloval informace (povšechné, či detailní) o jeho zdraví, bylo a je vymalováno!
Uvědomte si, že pokyn prezidenta musí kancléř stoprocentně respektovat jako jeho podřízený. O tom je funkce kancléře. Kancléř není samostatná firma!!

Takže předseda Senátu Vystrčil a rovněž většina novinářů, mohou kritizovat, jak chtějí. Vratislav Mynář nemohl nic sdělovat o zdraví prezidenta ani od 13. října 2021, kdy měl k dispozici fakta.
Překvapením proto je, že se dokonce premiér Babiš vyjádřil, aby kancléř rezignoval na svoji funkci.


Topolánek na Twitteru dnes (19.10.2021 - 11:45



-------------------------------
Vícha Květoslav (Kvido)
Foto titl.: cnn.iprima.cz
Kvido 19-10-2021 11:35 7,325

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.