Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Fiala (ODS) a Rakušan (STAN) ohlupují voliče

G
Přidáno před 3 letyz domova
Fiala (ODS) a Rakušan (STAN) ohlupují voličeSuperpředvolební beseda na TV Prima byla nervózní (moderátorka Tománková), ale předčili ji Fiala a Rakušan (SPOL Piráti a STAN). Hlavně předhazováním vládě mrtvými za koronaviru.
Pane Fialo a Rakušane, proč stále napadáte vládu z toho, že zavinila 30 tisíc mrtvých spoluobčanů za vypjaté období koronaviru?
Nemáte snad vy osobně toho víc na svědomí?
Kdo pořádal protestní akce proti uzavírání restaurací a nabádal občany proti rouškám? Jen si vzpomeňte na akci u Karlova mostu v Praze apod. Místo aby jste v těžké době epidemie, kterou prožíval celý svět, vládě pomohli, tak jste ji pomlouvali a podráželi nohy!
Byli jste to vy (ODS, KDU-ČSL a TOP 09) vaše pomíchané strany, ktere měly stále připomínky k restrikcím Babišovy vlády! A teď chcete být naopak hrdiny, když prohlašujete, že vláda za koronaviru chybovala? Velký nesmysl, který je k smíchu!
Na tohle Vám skočí jen málo našich občanů, takže to poznáte na poklesu preferenci pro Vašeho spletence SPOLU (ODS, KDU-ČSL a TOP 09) a dvojkoalice Piráti a STAN.
Koalice jste vytvořili, protože Vám asi jde o koryta, tedy udržení v politice za 90-ti tisícové platy. Nepleťte proto lidem hlavu a neslibujte nesplnitelné. To jste již dokázali v minulé vládě. Nic dobrého to nebylo.
27-09-2021 15:59 2,196

1 komentář

Napsat komentář

G
  • A
    zrzek
    Koalice, jde jim o koryta! Řečeno tvrdě, ale přtavdivě!
    Odpovědět - 30-09-2021 09:56:09