Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Volný a Bojko, ven z Poslanecké sněmovny!

KvidoKvido Přidáno před 3 letyz domova
Volný a Bojko, ven z Poslanecké sněmovny!Vím, že je to troufalý požadavek, ale poslanci, kteří odmítají (dokonce v sále Poslanecké sněmovny) nosit respirátory, do této dolní komory nepatří! Umožnit jim výjimku, v jakémsi "akváriu" z plexiskla, je směšné a výrazem slabosti českých poslanců!
Poslanci Volný a Bojko, kteří mají jít vzorem českým voličům, i těm svým, vlastně tím dávají ostatním spoluobčanům najevo "nenoste roušky". Tudíž, bojkotovat vládní nařízení, nyní nejpřísnější lockdown. Jakoby říkali, vláda je tu k ničemu! Takže nerespektování české vlády je přiznakem pohrdání veškerého urgentního nařízení.
Volný a Bojko zřejmě nemají zdravý selský rozum a vznášejí se jakoby v oblacích! Cožpak nevědí, kolik zbytečných úmrtí takovým chováním již nastalo. V současné době (ke dnešku 12.03.2021). Chodit na veřejnosti, kde procházejí desítky lidí a dokonce v budově Sněmovný, je trestuhodné počínání, jak to předvádějí v současných dnech poslanci Volný a Bojko!!!
Divím se, jako občan této republiky, že česká Poslanecká sněmovna nenašlo odvahu, rázně odsoudit postoj poslanců Volného a Bojka. Je to moje velké zklamání nad tímto zákonodarným sborem. A jak slyším k tomu poznámky v okolí, lidé jsou zhnusení...
Foto titl.: Jan Horešovský, Twitter
Kvido 12-03-2021 12:27 2,875

Politika - související články

2 komentáře

Napsat komentář

G
  • Frybord
    Frybord
    V každém případě to je ostuda pro Česko. Je to k smíchu, jaké hovada mezi poslanci jsou!
    Odpovědět - 13-03-2021 13:07:53
    • Kvido
      Kvido
      Proč předseda senátu nenavrhnul vyloučení poslanců z PS? Dostali sice důvěru voličů, ale ztrácejí důvěru tím, že nerespeltují vládní nařízení kdy jde o zdraví spoluobčanů.
      Odpovědět - 13-03-2021 13:29:52