Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Čechoameričan předal vojákům medaile, armáda mlčí

KvidoKvido Přidáno před 7 lety
Čechoameričan předal vojákům medaile, armáda mlčí25. 10. 2016 - Kojetín - Vláda Spojených států amerických udělila několika novodobým válečným veteránům v aktivní i záložní službě, kteří jsou rodištěm nebo bydlištěm z Kojetína, medaili za jejich službu v zahraničí po boku amerických vojáků. Medaile vojákům předal Čechoameričan Ross Hedvíček osobně, v minulých dnech, během slavnostního shromáždění v restauraci Na hrázi u Tondy.
25.10. 2016 - Kojetín - Vláda Spojených států amerických udělila několika novodobým válečným veteránům v aktivní i záložní službě, kteří jsou rodištěm nebo bydlištěm z Kojetína, medaili za jejich službu v zahraničí po boku amerických vojáků. Medaile vojákům předal Čechoameričan Ross Hedvíček osobně, v minulých dnech, během slavnostního shromáždění v restauraci Na hrázi u Tondy.

Po slavnostním aktu, následovala v Kojetíně, kostele Nanebevzetí Panny Marie děkovná bohoslužba věnovaná dekorovaným vojákům. Je třeba ocenit nejenom vstřícný postoj ze strany Arcidiecéze olomoucké a 14. arcibiskupa olomouckého a metropolity moravského Mons. Jana Bosco Graubnera k přání pana Hedvíčka poděkovat nejenom vojákům, ale také Bohu za jeho přízeň během jejich vojenské služby, nýbrž rovněž je třeba poděkovat faráři Pavlu Ryšavému, který bohoslužbu vedl, stejně tak i místním farníkům.

Vojáci bojovali v zahraničí za hodnoty křesťanské civilizace s nasazením vlastního zdraví a života. Proto je s podivem, že na ocenění vojáků, kteří např. misi v Afghánistánu nebo Iráku absolvovali již třikrát, se nepodílela kojetínská samospráva. K vyznamenání vojáků se nevyjádřilo velení Armády České republiky, ani jiné složky českých ozbrojených sil, včetně státních orgánů vyčleněných pro péči o veterány a válečné hroby. Veřejnost by měla znát vyjídření zodpopvědných orgánů České republiky, pokud ještě patříme k demokratickému státu!



  • Autor: Vícha Květoslav (Kvido)
  • PC-politika.cz
  • Zdroj: onwar.eu

  • !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');

Kvido 25-10-2016 04:51 3,662

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.