Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Babiš má internetovou TV

J
Jan Pravda Přidáno před 8 letydoprava
Babiš má internetovou TVV posledních týdnech chce mít internetovou televizi "každý". Má ji pár dnů i šikula, ministr financi Andrej Babiš. Prostě, přizpůsobuje se trendu v médiích. Už mu nestačí jeho novinářské impérium. Škoda, vzal to příliš politicky, přes svoji Kavárnu. Čekal bych spíše solidní TV Internet Babiš, či zpravodajský kanál, konkurující zavedeným privátním TV.
V posledních týdnech chce mít internetovou televizi "každý". Má ji pár dnů i šikula, ministr financi Andrej Babiš. Prostě, přizpůsobuje se trendu v médiích. Už mu nestačí jeho novinářské impérium. Škoda, vzal to příliš politicky, přes svoji Kavárnu. Čekal bych spíše solidní TV Internet Babiš, či zpravodajský kanál, konkurující zavedeným privátním TV.

Pan Babiše se tedy rozjel i televizně... Není se co divit, v Česku jsou nyní média hravě a levně na prodej. Ostatně, jeho transakce s novinářským imperiem se mu vskutku vydařila. Investice, zásluhou přivětivých dotací od státu, se Babišovi údajně vrátila za necelý rok.

V prvním díle Babišovy Kavárny byla řeč o zdravotrnictví. Tu si pan ministr poněkud odporuje, jelikož říká, že ve zdravotnictví jsou „miliardy navíc“ a souběžně s tím povídá že „chybí peníze“. Moderátorka na to celkem nic. Přitom české zdravotnictví je fakt neprůhledné, zejména ve vztahu ke zdravotním pojišťovnám... Takže by se dalo čekat, že i Babišova Kavárna to bude řešit, či její majitel, coby 1. vicepremiér, ministr financi a šéf ANO. Zatím ovšem, nic moc. Takže mně připadá, že internetová televize a Kavárna A.Babiše, je prozatím spíše reklamní, marketingový trik před krajskými volbami.



  • Autor: Květoslav
  • PC-politika.cz

  • !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');

Jan Pravda 07-06-2016 11:19 4,156

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.