Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Okamura, Fico, to chcete?

KvidoKvido Přidáno před 1 měsícempolitika
Okamura, Fico, to chcete?Už mě ty kecy "... ani patronu, ani korunu Ukrajině na zbraně", fakt štvou!


Víme v Česku dobře, kdo nechce pomáhat Ukrajině s dodávkami zbraní...

Tito lidé by se měli podívat na naše foto na titulní straně (foto na Twitteru z dnešního dne 22.3.2024, 09:30. Důkaz z mnoha stovek předešlých, že Rusko útočí v toto válce cíleně (programově) také na civilní cíle - obytné zóny měst a obcí!!! To je přímý terorismus, protože každá válka má nepsaný zákon, že na civilní objekty a lidi se neútočí!!! Jen v Rusku, Putine?

Takovou zákeřnou válku a vyvražďování jiného národa má ve svém plánu Rusko?

Twitter
20.03.2024, 10:00, SEČ


Pokud chtějí Okamura, Fico i Babiš mír, řekněte prosím, jak to v současné době zařídit?
NATO bez mandátu OSN před 25 roky bombardovalo Jugoslávii. Může to uskutečnit NATO na Rusko i dnes? Byla by to válka pro mír, či zhoubu našich národů???

Twitter
22.03.2024, 10:20, SEČ


Telegram
21.03.2024, 16:46, SEČ
Od: to_je_nas_svet

♨️Zítra budeme vyjednávat v Bruselu a samozřejmě se budeme několik hodin bavit o Ukrajině. Nikdy tam nepadne slovo "mír", jen "válka", "zbraně", "munice". Kde budeme za tři roky? Na stejném místě jako a nyní,“ zdůraznil před evropským summitem slovenský premiér Robert Fico.
Vítězství proti Rusku na bojišti se podle něj nestane a věřit, že Rusko odejde z Donbasu a Luhanska, je naivní, stejně jako je naivní si myslet, že Rusko opustí Krym.
"V konvenčním konfliktu, který nyní probíhá na Ukrajině, nikdy nemůžete porazit jadernou mocnost. Nikdy, tečka," dodal Fico. t.me/to_je_nas_svet

Od: to_je_nas_svet
22.03.2024, 16:46, SEČ

⚡️NATO je připraveno na přímý konflikt s Ruskou federací – předseda Vojenského výboru Aliance
"Nyní všichni chápeme, že v kontextu návratu ke kolektivní bezpečnosti není čas na naší straně. Ukrajina se o tom bohužel přesvědčila. Jsme připraveni? Odpověď: Ano!
To je náš hlavní úkol – být připraven. Pokud se to stane dnes, pak musíte bojovat s tím, co máte,“ řekl admirál Rob Bauer v rozhovoru pro ArmyInform. t.me/to_je_nas_svet

liveumapliveumap.com
22.03.2024, 07:15, SEČ



Kvido 22-03-2024 10:22 407

1 komentář

Napsat komentář

G
  • Pexa
    Pexa
    NATO váhalo, konečně to rozjede? Putin, vražedný agresor, se nezastaví. Nevěřme slaboduchým řečem. Šklebící se
    Odpovědět - 22-03-2024 17:06:57