Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Veřejné poděkování lékaři

L
lidya Přidáno před 2 měsícizdraví
Veřejné poděkování lékaři

Při současné kritice našeho zdravotnictví se nějak vytratila veřejná forma poděkování lékařům za jejich vynikající osobní přístup. Zmizely portály, které ještě před několika roky o to pečovaly.


V provozu na Síti je sice například specializovaný server Legis.cz. Ten se však zabývá podáváním formulářů obecně, není tudíž zaměřen na zdravotnictví.

Řeknete asi, pokud chcete svému ošetřujicímu lékaři poděkovat, napište mu např. osobní e-mail. To je sice pravda, avšak moje namítka zní: "Chci lékaři poděkovat veřejně, zaslouží si to!". Takovou možnost ovšem momentálně v Česku nemám!

Veřejnou pochvalu (případně stížnost) na konkrétního lékaře, či zdravotnický tým neumožňuje ani Ministerstvo zdravotnictví ČR. Proto bych se přimlouvala, aby zodpovědní pracovníci ministerstva na tuto možnost pamatovali.

Veřejnou pochvalu by si určitě zasloužil můj ošetřující specialista - gynekolog MUDr. Pavel Orlík, Ostrava - Jižní město.

Po půl roce opětovné návštěvy ordinace pana doktora jsem byla velmi překvapená nově upraveným a modernizovaným interiérem ordinace. Novotou září také čekárna. Pro pacientky je zde skutečně příjemné čekání na vyšetření. Co mě však nejvíce těší, je profesionální přístup pana MUDr. Orlíka a sestřiček, za což jim chci touto cestou poděkovat.

Reprofoto: Gynold, s.r.o.


lidya 01-03-2024 16:19 371

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.