Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Freedom, děkujeme!

KvidoKvido Přidáno před 1 rokemUkrajina
Freedom, děkujeme!

Jak to vypadá na válečné frontě Ukrajina - RF? Oceňuji podrobné informace na TV Freedom. Provozovatelem jsou ukrajinské mediální skupina StarLightMedia, Inter, 1+1 a Media Group Ukraine.


Freedom (svobodný domov) je ruskojazyčný televizní kanál šířený na satelitu Eutelsat Hot Bird 13C (13°E) jako volný ( FTA) kanál. Můžeme jej sledovat rovněž v IPTV balíčcích a na Internetu.

Vysílání probíhá již od 10. března 2022, kdy nahradilo původní stanici UA TV kanál na satelitu, v IPTV sítích a na videoportálu YouTube. Cílem tohoto vysílání je poskytovat ověřené a velmi aktuální zprávy a rozhovory mají zároveň "otevřít Rusům oči".

Zvláště podrobné je vojenské zpravodajství na interaktivní mapě. Tady si neodpustím poznámku na adresu naší ČT24 a Událostí. Grafika, kterou tyto české stanice nabízejí svým divákům na mapách, které informují o postupu bojové fronty na Ukrajině, je primitivní a nepřehledná. Přitom na Kavčích horách mají rozhodně lepší podmínky, než ve studiu bojující Ukrajiny!

Mezinárodní ukrajinský televizní kanál Freedom je určen pro ty diváky, kteří mluví rusky a hledají pravdu o tom, co se děje na Ukrajině, ve východní Evropě, Rusku a ve světě. Ale i my Češi, dříve narození, kteří jsme se učili rusky, jistě informacím na Freedom částečně porozumíme.



Zdroj, zobrazení:
UATV.ua/live
https://zattoo.com/start/ukraine

Foto: nekecamweb.cz
Kvido 16-11-2022 06:48 1,045