Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Putinovi řezníci v Buči

FrybordFrybord Přidáno před 2 lety
Putinovi řezníci v BučiMasakr v ulicích městečka Buča u Kyjeva! Reportéři AFP hlásí, že jen v jedné z ulici bylo objeveno na několika málo desítkách metrů dvacet mrtvých těl civilistů.
Takový otevřený masakr na civilistech, a v takovém množství, snad nedělali ani za Hitlera! Ruské hory mají na svědomí další válečný zločin. Přímo v ulicích popravovali civilisty. Z několika nezávislých videí je vidět ležet na ulicích mrtvá těla. Někteří zabití lidé mají svázané ruce za zády. Také za tento čin musí agresor Putin i celé Rusko nést zodpovědnost a trestu neuniknout!!!



 
To střílení do civilistů, a ještě k tomu svým bratrům, kteří hovoří většinou stejnou řečí???
Střílení ze zadu do týlu, jak to popisují očití svědci! Znásilňování žen, rabování, to je nátura Rusů.

Rusi, to je natura hovad, puťkových hord!! Žádná omluva, či litování pro ně neexistuje! Jsou to puťkovi vrazi!!! Za to Ukrajině zaplatí! Sláva Ukrajině!!!

PRVNÍ OHLASY, 03.04.2022, 15:10
„Systematické vraždění civilistů, jehož se dopouští prchající ruská armáda, je další z řady odporných válečných zločinů Putinova režimu. Česká diplomacie se společně se spojenci bude zasazovat o to, aby všichni odpovědní byli potrestáni,“ napsala česká diplomacie na Twitteru.

P.S:
A k těmto zvěrstvem povedou v Rusku mládež?

Rusko_ohlupování mládeže_02.04.2022_ Twitter.png (312 KB)

Foto titl.: Vadim Ghirda, ČTK/AP, 03.04.2022, 01:30





Frybord 03-04-2022 10:05 1,537

Politika - související články

1 komentář

Napsat komentář

G
  • A
    zrzek
    Hurááá, bezva nový design.
    A k Putlerovi - skoncovat, jediné řešení. Je to řezník a vrah, jak říkal Biden.
    Odpovědět - 03-04-2022 16:44:53