Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Nastávající prezident Janeček?

PexaPexa Přidáno před 2 lety

No nevím, jestli by miliardáře Karla Janečka prezidentství bavilo na více roků. Šanci rozhodně má oproti suite Kocáb, Soukup, Kalousek. Ale má na Babiše?


Kandidaturu na prezidenta oznámil včera v pražské La Fabrice.
Mnozí tvrdí, že i s kandidátem Janečkem se Babišovi šance na vítězství v kandidatůře na přištího prezidenta. Fialův politický slepenec by měl chtěl za prezidenta třeba paní Němcovou, či toho, kdo bude skákat podle toho, jak budou tito lidé pískat.

Tak vstup do boje o prezidenta Janeček začal. Druhá věc je, jak obstojí, když půjdou na přetřes jeho firmy a peníze? Nic zatím neoznámil. Jeho cíle a vize neznáme. No bude zajímavé sledovat, kdo se na post prezidenta bude dále sápat.

Kandidovat v roce 2023 dokonce zvažují také neúspěšní kandidáti z roku 2018. Jsou to senátoři Pavel Fischer, Jiří Drahoš (za STAN) a Marek Hilšer (za STAN). Těm však žádnou šanci nedávám stějně jako kandidatuře ekonomky Danuše Nerudové.
Pexa 21-01-2022 12:20 1,386

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.