Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Premiér Fiala; slušně, ale málo konkrétně

KvidoKvido Přidáno před 2 lety
Novoroční projev premiéra P.Fialy (realizovala ČT) byl vizuálně "ustříhaný", obsahově velmi slušný, ale celkově málo konkrétní s odkazy, to oni, předcházející vláda.
Novoroční, první televizní vystoupení premiéra Fialy oficiálně k národu, bylo produkováno Českou televizí podivně. Projev byl mnohokrát obrazově "stříhán", jakoby si se změnou záběru připravoval premiér další text. Promiňte, ale každý projev vrcholného představitele státu má být pokud možno v jednom uceleném záběru, případně se vloženým detailem mluvicího. Takže kouskování projevu premiéra Fialy (na více obrazů) v tomto případě nepůsobilo dobře. Příliš šťastné nebyl v projevu několikrát opakovaný odkaz na bývalou vládu, což připomínalo situaci z předvolebního boje v loňském roce. Dost mě překvapilo, že pan premiér Fiala děkoval ve svém projevu za důvěru. Vždyť jeho nová vláda je teprve po sestavení vlády a nemá ještě důvěru Sněmovny!
Kvido 03-01-2022 16:43 966