Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

TV Nova, skromně a účelně

KvidoKvido Přidáno před 2 lety
Letošní rok byl u českých soukromých televizí ve znamení vylepšení image. Nejlépe se to, myslím, podařilo stanici TV Nova.

TV Prima šla na image svého zpravodajství cestou bombastického, poschoďového studia Hlavní zprávy.

TV Nova vytvořila kreativitu zpravodajství Televizní noviny skromněji, přitom však účelněji. Diváka neodpoutává při zprávách přehnaná grafika a vyumělkované pozadí studia.

Zprávy funkčně doprovázejí titulky v levé části rámu. Takže okamžitě víte, o čem bude řeč, než to prozradí moderátoři. To bezesporu přispíva ke svižně podaným informacím. To není jediná vizuální přednost studia TV Nova. Přesvědčivé je rovněž zobrazování dvou respondentů (studio - živý vstup) v jednom rámu, takže divák lépe vnímá reakci zúčastněných, kteří odpovídají moderátorovi ve studiu. Abych nepřechválil, jedna maličkost, či kosmetická vada přece ve studiu TV Nova je. U velkého kulatého pultu je na pravé straně poměrně nehezky vidět část židle moderátora, prakticky od hlavy po patu! Režisér i hlavní kameraman to musí určitě vidět. Tak v čem je problém?


Tohle není zrovna ten nejlepší pohled!


Informační okno, bezvadné, ale opět ta židle!

Foto titl.: novaplus.nova.cz

Kvido 28-12-2021 17:12 1,452

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.