Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Ukrajina agresi Rusů nezvládá!

KvidoKvido Přidáno před 2 letysvět
Ukrajina agresi Rusů nezvládá!Ukrajinci odpor proti Rusům nezvládnou. Jsou ve válce sami! Je to tak a kecy jejich spřátelených spojenců o sankcích proti sprostému agresorovi jsou ukrajinskému lidu málo platné! Západ nepomohl!
Prosby ukrajinského velvyslance v Československu, které včera tlumočil celému světu další žádost o zaslání zbraní nikdo nevyslyšel. Svět se otočil k Ukrajině zády. Sankce proti Rusku nestačily v minulosti a nestačí ani nyní. A NATO jen přihlíží a sleduje statistiku ztrát na ukrajinské straně a počty mrtvých. Probleskly zprávy, že Ukrajina již nebude chtít do NATO vstoupit. Já se tomu nedivím. A jak je České republice NATO vůbec platné a jak by nám pomohlo, kdyby bylo třeba?

Rusové jsou schopní vojáci, dobře vycvičení a neobávají se použít ani lsti. Mezi Ukrajince v Kyjevě infiltrovali převlečení muži z Ruska s páskami na rukávech, jaké nosí Ukrajinci - a stříleli kolem sebe. To údajně popisují na sociálních sítích svědci. A připočteme-li k tomu na 700 tanků, které na Ukrajině mají Rusové připraveny...

Mnozí Ukrajinci se diví, proč jim třeba Česko či Slovensko nepomohlo v dodávce zbraní, když jde o krátkou vzdálenost. Na to nikdo nemyslel. Teď je samozřejmě pozdě!

Politik Kalousek na Twitteru zrovna napsal: "Rubl posiluje, ruské akcie po včerejším propadu stoupají, cena ropy klesá. Kapitálové trhy to vyhodnotily bez sentimentálních proklamací: Západ Ukrajinu Putinovi odevzdá." A má pravdu!
Velké zklamání nejen z agrese, ale i z "pomoci" přátel.

Poláci chystají místa pro ubytování uprchlíků z Ukrajiny, připojilo se také Česko. Aspoň něco.

Šafr_Twitter_25.02.2022, 12:02
Toto mi poslal kamarád z Ukrajiny. Putin patří před soud v Haagu.

 
Obrázek


svět_Ukrajina_Šafr_Twitter_2022-02-25 at 12-04-52.png (201 KB)

Twitter 25.02.2022, 16:20

svět_Ukrajina_polské zbraně_25.02.2022.png (320 KB)

A nakonec k zamyšlení - a bacha!
„První šok na vás padne, když vidíte v televizi válku někde, kde máte příbuzné, nebo kde jste byli třeba na dovolené. Ale na vaší ulici je klid, tak jen sedíte u té televize a občas si uvaříte kávu. Nevěříte tomu, kroutíte hlavou, a myslíte si: to u nás nemůže stát. A pak vám zaparkuje tank pod oknem a najednou je na všechno pozdě.“
(Doporučuji přečíst:
Jan Urban: Válka je vůl. Liší se jen počty mrtvých, vyhnaných a mírou zkázy.
https://hlidacipes.org/jan-urban-valka-je-vul-lisi-se-jen-pocty-mrtvych-vyhnanych-a-mirou-zkazy/

Foto titl.: mapy.cz
Kvido 25-02-2022 12:42 4,968

Politika - související články

2 komentáře

Napsat komentář

G
  • A
    Yarmil Volny
    Šafre,úměrný trest za raketu střelenou do sídliště nebo vraždění civilistů by asi měl být stejný ať se střílí zleva nebo zprava,ale někdy a někomu se to těžko vysvětluje.On totiž někdo má a někdo nemá...
    Odpovědět - 28-02-2022 10:58:25
    • A
      zrzek
      Zkurvenec trpaslík Putin, ten bude litovat!
      Odpovědět - 01-03-2022 18:30:24