Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Superdebata; TV Nova lepší

KvidoKvido Přidáno před 3 letytelevize
Superdebata; TV Nova lepšíSuperdebata k volbám do Poslanecké sněmovny ČR byla na TV Nova po technické i obsahové stránce lepší, než den předtím na ČT. Moderátor Koranteng předvedl důslednější nestrannost než jeho protějšek na veřejnoprávní ČT.
Superdebata byla na TV Nova předně technicky dokonalejší. Režie využila při hlavních otázkách na respondenty vizuální měření času v pravém horním rohu obrazovky. Všichni debatující měli tedy stejnou podmínku a uplatnění. Nedocházelo tudíž ke vzájemnému "přetahování" reakce při odpovědích, jak tomu bylo v superdebatě na ČT. Tuto debatu doprovázely rovněž zpravodajské šoty, které vhodně doplňovaly jednotlivé diskuzní otázky moderátora.
Moderování obstaral na TV Nova zkušený a osvědčený zpravodajec Rey Koranteng zcela bravůrně. Nestranně, nezaujatě a když bylo třeba i přitvrdil bez dávky arogance. Tohle umí skutečně málo který moderátor.
Navíc, Koranteng měl větší manévrovací prostor v doplňujícíh otázkách, protože TV Nova je soukromá televizní stanice. Přesto tento fakt v diskuzi debatujícím "zjištně" nepředhazoval. Aféru s francouzským zámečkem (údajně premiéra Babiše), kterou řeší policie, ponechal R.Koranteng stranou.
Závěrečnou televizní debatu před sněmovními volbami sledovalo včera (07.10.2021) na TV Nova 833 tis. diváků.
Resumé:
V debatě zástupců politických stran byl jednoznačně nejlepší premiér A.Babiš (ANO). Vynikal klidem a rozvahou. Kritiku přijímal s mírným úsměvem.
Autor: Vícha Květoslav (Kvido)
Foto titl.: mediaguru.cz
Kvido 08-10-2021 08:48 1,686