Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Bez roušky a chytrá karantena 3.0

KvidoKvido Přidáno před 4 lety
Bez roušky a chytrá karantena 3.0Ode dneška se už v Česku roušky venku nosit nemusí! Uf, svobodo, po dvou měsících jako znovuzrození! Avšak mnoho lidi (mladí, starší) ze setrvačnosti rošky ráno při cestě do práce měli.
Jak jsou ti Češi zodpovědní, řekl jsem si. S manželkou jsme venku na chodníku měli roušky spuštěné na krku, někde se i divil... Nošení roušek tak bylo dnes půl na půl.
Co mě zarazilo, byla dnešní poznámka D-Došekala na Twiteru, který napsal:
"No a teď si představme, že Chytrá Karanténa 3.0 bude povinná, bude sledovat kdo se s kým setkává, kde byl, v jakém obchodě nakupoval, jak dlouho se zdržoval v práci, doma, ve škole. Celé to propojí s #EET A kdo nebude poslušný na toho zakleknou z finanční správy
Tak to je přímo strašidelné zjištění. Dojde k tomu, či ne?
S tou chytrou karanténou (letos vyjde asi na 200 milionů českých korun), by se to nemělo tak přehánět. Čert vůbec ví, zda chytrá karanténa, a to digitální pátrání po lidech, je vůbec tak úspěšné. Či si někteří z toho dělají svůj byznys? U přechytřelých Čechů je to dost možné. Takže, lidé, bacha, už jsme mnohokrát přece naletěli na různé věci. Samozřejmě, v tomto případě jde o zdraví, a tak budu tažení Prumulových chytrých dělníků bedlivě sledovat. Souhlasíte?
Kvido 25-05-2020 14:47 1,539

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.