Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Co se to děje v Praze; Koněv

KvidoKvido Přidáno před 5 lety
Co se to děje v Praze; KoněvPřepisovatelé československých dějin a ničitelé pomníku maršala Koněva v Praze, zavčas se probuďte. Co se to nyní děje na Praze 6 nedává logiku. Vypadá to, že někdo chce postavit zeď mezi Ruskem a Českou republikou. Jsou to ti hlasatelé jediné jejich pravdy? Jediné jejich demokracie?
Aliance národních sil podala na Městské státní zastupitelství Praha podala v 9/2019 oznámení o podezření z trestné činnosti. Podezřelí: neznámý pachatel, starosta Městského obvodu Praha 6 Mgr. Ondřej Kolář, 33 radních Městského obvodu Praha 6, Miroslav Minář. V trestním oznámení se např. píše: "Co se týče potlačení maďarského povstání v roce 1956, tak tato operace šla zcela mimo jeho působnost. Byť byl velitelem vojsk států Varšavské smlouvy, která byla podepsána teprve v roce 1955. Zásah realizovali maršálové a generálové jednotlivých druhů sovětských vojsk pod velením jiného maršála, Žukova – mimochodem, v té době byl neotřesitelnou vojenskou mezinárodní autoritou." Navíc (pozn. autora tohoto článku), je naprosto zřéjmé, že maršál Koněv s okupací Československa vojsky Varšavské smlouvy nesouhlasil, což je dokladovatelné, neboť v roce 1970 nepřijel do Československa pro titul hrdiny ČSSR, který mu udělila Husákova normalizační vláda. Podle českého vojenského historika Jiřího Fidlera „možná šlo o šok z okupace Československa.“
Jednostranost odpůrců v hodnocení maršála Koněva je tudíž pouhou nepravdivou politickou kašičkou a je nutné, aby ji Češi odsoudili!
Myslím, že další komentář není nutný.
Kvido 14-09-2019 10:54 2,259

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.