Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Prázdniny; jak Samuel také maká

KvidoKvido Přidáno před 3 letysport
Prázdniny; jak Samuel také makáMůj vnuk, Samuel (10 roků), prožívá prázdniny skutečně naplno. Nesedí jen u herního počítače, ale věnuje se basketbalu a dokonce si udělal čas na fyzičku při brigádě pro veřejné účely.
V basketbalovém oddílu "Basketpoint Frýdek-Místek", kde je Samuel už ve třídě "U12", kde jsou jeho kamarádí většinou o dva roky starší, to neskutečně válí! Nemíním Samuela moc chválit, ale co je dáno, to je dáno. Na letním, týdenním soustředění mladých basketbalistů v Háji u Opavy byl vyhlášen králem střelců. No tak, snad něco umí...



Zdroj: Jana Jaklová



A umí také spoluhráči Samuela, zde jsou při jednom z tréningů.




Zdroj: Basketpoint Frýdek-Místek :





Titul Nejlepší střelec dostal Samuel na soustředění v Háji u Opavy.

Samuel mě ale překvapil i tím, že nyní o letních prázdninách se nebál pomáhat na brigádě. Nezalekl se ani toho, že musel v Ostravě cestovat autobusem a tramvaji, aby se dostal po vlastní ose na brigádu.


Jak se Samuel snaží!

Manuální fyzička je pro vývoj nejen mladého sportovce prospěšná! Vždyť to říkal i sám hokejový mistr Jaromír Jágr, který běžně pomáhal v mládí rodičům na zemědělském statku. Samuel mě skutečně překvapil, jak se manuální práce nebál (viz. obrázek). Přál bych mu, aby mu tento elán dlouho vydržel a děkuji mu za to, jakož i jeho rodičům, kteří ho opravdu dobře inspirují a vedou.

A takových šikulů má tým Basketpoint Frýdek-Místek většinu. Takže, páni kluci, děkuji všem a těším se na zajímavé turnaje a samozřejmě i výhry v zápasech.

Váš fanoušek Kvido
Kvido 29-07-2021 12:19 1,501

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.