Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Koronavirus překonáme!

PexaPexa Přidáno před 3 letykoronavirus
Koronavirus překonáme!Chtěl bych vás naladit na optimistickou vlnu. Jsem přesvědčen, že nynější hrozivou pandemii v podobě Covid-19 překonáme. Právě dnes oznámili v jednom Domově seniorů, že včera neměli ve svém zařízení ani jednu nemocnost, včetně personálu.
Tato informace, v době, kdy bojujeme se zákeřnou nákazou Covid-19 je velice positivní! Měli bychom věřit v to, že pandemie koronavirus jednou ustoupí. Možná, že tu bude žít s námi stále, ale sílu a prostředky na její potlačení máme u nás i ve světě.
První, co musíme udělat, je mít optimistické myšlení.
Další nutností je dodržování potřebných restrikcí, jak to nařizuje např. vláda v České republice. Bohužel, respektování nařízení není ani u nás jednotné. Stále je asi 30 procent obyvatel u nás, kteří nařízení ignorují. Jsou to takoví "výtečníci" jako exprezident Klaus. Ten si zřejmě neuvědomuje, co svým jednáním způsobuje, když chodí ve městě bez respirátoru! Divím se, že mu už někdo v Praze pořádně nevynadal.
No, dost emocí, prostě buďme zodpovědní k sobě a spoluobčanům a dodržujeme nařízené restrikce, i když rozumím tomu, že mnoho - zejména podnikatelů poškozují. Ale taková je doba, musíme se bránit i nepopulárnimi opatřeními. Nebojme se očkování proti covidu. Děkujme zdravotníkům za jejich namáhavou práci. Věřím, že vyhrajeme boj s pandemií.
Zdroj: https://www.mzcr.cz/category/uredni-deska/rozhodnuti-ministerstva-zdravotnictvi/aktualni-mimoradna-a-ochranna-opatreni-ke-covid-19/
Autor: Viktor Pexa
Foto titl.: jcted.cz
Pexa 18-03-2021 11:56 1,989

Politika - související články

1 komentář

Napsat komentář

G
  • Kvido
    Kvido
    Je to tak. Díky za článek.
    Odpovědět - 19-03-2021 12:21:09