Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Obviňovat Babiše z kdečeho je snadné

KvidoKvido Přidáno před 3 letyz domova
Obviňovat Babiše z kdečeho je snadnéNa internetu a e-maily koluje zajímavý anonymní text o A. Babišovi (nar. 1945). Máte možnost si to přečíst. Zapomíná se (záměrně?), že nyější premiér české vlády prožil část mládí, včetně studií, ve Francii.
Doslovný text:
Jenže se zapomíná, že Babiš ( rok nar. 1954 ) část mládí včetně studií strávil ve Francii, kde byl jeho otec na dlouhodobé diplomatické misi. V roce 1985 byl Babiš vyslán jako obchodní delegát na ambasádu ČSSR do Maroka, kde strávil šest
A teď je to zajímavé : Na misi v Maroku strávil prokazatelně šest let, takže se vrátil domů koncem r. 1991, tedy dva roky po změnách, kterým se oficiálně říká "Sametová revoluce", v době, kdy už StB prakticky neexistovala !!!
Koho tedy mohl v Maroku udávat StB, když je známo, že povinnost informovat státní bezpečnost o zahraničních aktivitách měli v té době i řidiči ambasády a nejvýše postaveným spolupracovníkem StB byl z titulu své funkce velvyslanec ?
A dále: Pokud někoho udal, ( což se jeví jako nesmysl ), jak to, že se nikdo z udaných dodnes nepřihlásil jako poškozený? Podotýkám, že by stačilo, aby se takový člověk nabídnul tisku, nebo televizi a v tomto případě by jeho honoráře byly v řádu statisíců !!!
Že by onen "udaný" chudák pohrdnul tak snadno vydělanou sumou už je opravdu mimo chápání.
A to už vůbec nemluvím o tom, kolik by dotyčná "oběť Babišovy denunciace" shrábla za knížku, jejíž titul by mohl znít třeba "Jak mne donašeč Babiš dostal do kriminálu". Nebo si někdo myslí, že taková kniha by nešla na dračku? Třeba jen takový velmistr lží a zločinů Kalousek a jeho podržtaška Bělobrádek by slintali blahem, pokud by taková kniha vyšla, protože by konečně měli něco v ruce. Schválně tady pomíjím v samoobsluze ve Žďáru n. Sázavou dopadenou Němcovou, která by spolu s Fialou následkem toho utrpěla dlouhodobý orgasmus.
Takže si shrňme fakta : Je nanejvýš podivné, že kdesi existuje jakýsi svazek o údajné Babišově spolupráci, ale nenašel se dodnes ani jeden poškozený, který by díky Babišovi skončil byť jen na hodinku, ve spárech StB !
Proto se vůbec nedivím, že Andrej Babiš se stoickým klidem snáší nenávistné ňafání ratlíků, vykřikujících do éteru prostřednictvím podplaceného zpravodajství v Tv nepodložené kecy o obviněném premiérovi.
Je dále neuvěřitelné, že "strážci demokracie" z DB už zbbli národ tak, že si už téměř neuvědomuje fakt, že Andrej Babiš ještě ani nebyl pozván před vyšetřovatele k podání vysvětlení, takže tento ani nemohl zpracovat poznatky do podoby oficiálního obvinění a toto vůči premiéru, spolu se zdůvodněním, nevznesl.
To pouze naši opoziční poslanci "demokratického bloku" ruku v ruce s Piráty, už mají ve všem jasno a proto z titulu zákonodárců se sami pasovali do role vyšetřovatelů i soudců a kdyby jim v tom nebránil jejich pocit nadřazenosti, snad by se pasovali i do role bachařů. Vůbec jim při tom všem nevadí, že bez jakéhokoliv důkazu ostentativně bránili vítězné straně sestavit vládu se všemi, kteří za blaho této země cítí zodpovědnost. Proč také, že? Poslanecký plat se všemi náhradami a bonusy jim jde, takže klidně kašlou i na vlastní voliče, kteří jim dali mandát na to, aby pracovali, ale rozhodně ne k tomu, aby chod země úmyslně znemožňovali.
Doufám, že se už Andrej Babiš poučil o spolehlivosti a čistých úmyslech těchto politických mrtvol.
Autor: neznámý
Kvido 02-02-2021 09:27 2,088

2 komentáře

Napsat komentář

G
  • A
    Max1
    To by měli číst ti, kteří se spojují s Piráty proti Babišovi.
    Odpovědět - 02-02-2021 15:01:17
    • A
      bykovec
      Toto jsem fakt nevěděl, či je to vymyšlené?
      Odpovědět - 02-02-2021 15:03:38