Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Těžký život covidový v zákazech

KvidoKvido Přidáno před 3 letykoronavirus
Těžký život covidový v zákazechLituji velice lidi, kteří se nakazí covidem, zvláště naše zdravotníky, kteří nás mají opečovávat. Přeškoda těch, kteří zrádné nemoci podlehli... O to víc nesouhlasím s provokatérem exprezidentem Klausem a jemu podobnými.
Přišla velice těžká doba pandemie, s níž zápasí doslova celý svět! Zápasí s ní také všechny vlády, té naší podkopávají někteří politici autoritu a situaci ještě zhoršují.
Ano, některá minulá restriktivní opatření, jako třeba mít roušku v autě byla nesmyslná, takže se nedivím některým spoluobčanům, že podobná laciná opatření vnímají negativně.
Rozhodně třeba, že se v noci nejvíce šíří covid, takže máme stále omezeno vycházení? Ptám se kam, když jsou všechny hospody zavřené (totiž měly by být zavřené).
No a další nedomyšlenost. Nesmíme na hory! Prý abychom se nenakazili covidem!!!
Ergo kladívko, ten covid v čistém lesním prostředí ale přece není? Či i v horách je? Důvodem potom je kontakt mezi desítkami lyžařů? Ten je možná, avšak se dá omezit např. nařízením, že na lanovkách musí mít lyžaři nasazené roušky a sedět minimálně metr od sebe. To všechno by bylo možné dodržet!
Vždyť ve zdravotnických domech čekáme na očkování v rouškách a sem tam i v rozestupech a jsme uvnitř budov třeba i 30 minut a déle. Včera jsem byl na očkování a pár kroků od očkovacího centra bylo oddělení pro děti, kde čekaly v řadě za sebou maminky s kočárky...
Jaký je v tom rozdíl, na horách nemůžeme aktuálně na lyžařské vleky, ale k lékaři musíme, i když tam je komutativní přenos mnohem intenzivnější.
Prostě - nařízení musí být odborně zdůvodnitelná a logická.
Např. staří, osaměli lidé používají hodně byliny. Avšak kdo jim je koupí, takže musí častěji vycházet z domu, tím se však mohou covidem nakazit. Neslyšel jsem, že by se někdo o tyto lidi v této věci staral. Přitom, proč jsou otevřeny prodejny bylin, když je nahrazují lékárny.
Kvido 27-01-2021 15:56 2,444

3 komentáře

Napsat komentář

G
  • A
    bykovec
    Ano, těžký život a na covidu někdo obrovsky vydělává.
    Proboha, proč se nepoužívají léky, kterých je slouhodobě dostatek, ale nesmí se oficiálně používat, protože by to narušilo vakcinační plán.
    Myslím, že by léčba covidu-19 měla být v běžýném používání. Např. Trump se léčil běžně používaným lékem proti takové pandemii REGEN-COV2. Prostě, normální cesta, jak z pandemie pryč. Ale to by museli šéfové WHO a další mafie chtít. Jenže oni chtějí pravý opak, protože - peníze, peníze!.
    Odpovědět - 28-01-2021 10:11:26
    • A
      Pexa
      Pandemie byly a budou, aby se nynější hamyžní farmaceuti nabalili, podporou mafiánů.
      Nyní tato pandemie není první v dějinách. Byla v minulé době SARS, ebola, španělská chřipka, mor a podobně. Ebola se nikdy zcela neprojevila, uvidíme co s covidem-19.
      Odpovědět - 28-01-2021 12:26:52
      • A
        Max1
        Budeme se v tom motat dlouho, vážení!
        Odpovědět - 30-01-2021 15:12:35