Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Exprezident Klaus nově machruje

KvidoKvido Přidáno před 3 letyz domovakoronavirus
Exprezident Klaus nově machrujeExprezident Vásclav Klaus se opět strefoval do aktuálních epidemiologických opatření v České republice. Tzv. PES ministra Blatného příliš štěká.
Mnoho názorů a prohlášení exprezidenta Klause podporuji a uznávám (hlavně vzhledem k Evropské unii). Jako podivné sleduji ovšem jeho současné názory vúči pandemii Covid-19. Chce se za kždou cenu Václav Klaus tatkto zviditelňovat?
Nepočítám-li jeho častá extempore proti nošení roušek, divil jsem se jeho účasti minulou neděli 10.01.2021 na dmonstraci proti vládním opatřením na Staroměstském náměstí. Kriticky se vyslovil proti přístupu vlády, jejíž opatření jsou podle něj nefunkční. Sám se očkovat proti koronaviru nenechá, lidé si podle něj musí imunitu vytvořit sami.
Pane prof. Klausi, proboha, to jste demokrat? Vy nectíte vyhlášení vlády a dokonce je bagatelizujete? Sám jste mnohokrát říkal, že demokracie není anarchie! Neznemená to, že si můžeme dělat, co chceme!
Prohlašujete, že jako občan chcete mít svobodu. Ale vždyť svobodu projevu máte! Ale vy ji svým vykolejeným postojem nyní zneužíváte a podpichujete nerozhodnuté občany. A to v demokracii není vůbec fér, zvláště když se nyní jedná o zdraví všech občanů.
A to všechno koná pan prof. Klaus v době nouzového stavu, včetně údajně téměř hodinového pobytu v zákonem uzavřené restauraci, kde si skočil pro občerstvení. No, divné a málo zodpovědný příklad zejména naši mládeži!
Navíc, svými anticovidovými názory se, pane Václave Klausi, stavíte skutečně proti celému světu. Změňte své počínání, působí skutečně bezúčelově a trapně!
Foto titl.: Blesk.cz
Autor: Vícha Květoslav (Kvido)
Kvido 14-01-2021 13:52 1,577

Politika - související články

Není žádný související článek Politika!

1 komentář

Napsat komentář

G
  • A
    Max1
    Jo, pošlete ho do prdele a zapomeňte, jen blafuje a hovno dokáže.
    Odpovědět - 30-01-2021 16:14:26