Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Xaver Veselý; prý výlupek Rady České televize

KvidoKvido Přidáno před 4 letykoronavirus
Xaver Veselý; prý výlupek Rady České televizeVýlupek, jak něteří lidé prý nazývají (nového člena Rady ČT) Bc. Xavera Veselého, není! Výlupek znamená v češtině přece darebák a zloděj. On však je spíše otevřená a horká hlava a říká narovinu, co se mu nelíbí. Tím se hodně liší od ostatních. Takových lidí je málo, natož v Radě ČT!
Přesto Jiří X. Doležal zveřejnil petici se vzkazem poslancům a poslankyním o tom, že by měl nedávno zvolený člen Rady ČT Luboš Xaver Veselý kvůli vulgaritě skončit. Svůj souhlas daly podpisem najevo již více než dva tisíce lidí.
Xaver je známý rozhlasový moderátor. Kariéru zahájil v roce 1996 v soukromém Rádiu Brno. Od roku 2002 působil na rádiu Frekvence 1, kde moderoval dopolední show Křížový výslech, později polední show Xaver na Frekvenci 1 a od roku 2011 pořad Pressklub. Bez přestávky zde působil celkem 17 let. Od června 2019 zpovídá hosty na regionálních stanicích Českého rozhlasu v talk show Xaver a host.
Jeho rozhovory s hosty (také prezident Zeman, exprezidet Klaus, premiér Babiš), byly a jsou vždy svobodné, neformální, otevřené a tudíž vždy zajímavé.
Možná by měl svou otevřenost více korigovat vzheldem k náchylnosti k vulgaritám. Avšak odvolávat jej z Rady ČT by bylo nerozumné!! Vzhledem k tomu, že by zmizela v Radě tolik potřebná Xaverova jiskra, s jakou se nesmiřuje s nepravostmi prolézajícími dnešní českou politikou.

Foto titl.: Stars24.cz
Kvido 11-07-2020 17:17 1,529

Politika - související články

Není žádný související článek Politika!

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.