Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Rusové prý mají lék na koronavir, aktualizováno

KvidoKvido Přidáno před 4 lety
Rusové prý mají lék na koronavir, aktualizovánoWeb Skrytá pravda informuje dnes ráno, že Rusové vyrábějí a dodávají do nemocnic lék na koronavir.
Zatímco farmaceutické firmy USA se snaží skoupit všechny ústavy, kde by se mohl lék vyrábět včetně nás protože to je úžasný kšeft, ruské nemocnice už dostávají Avifavir sériově vyráběný pro léčbu koronaviru COVID-19 od 11. června.
(My si počkáme na drahý, americký jako vždy, protože Rusko je údajně zaostalé a levné?)
Náš dezinformační mainstream tvrdil, že je to asi ruský podvod ve statistikách - málo mrtvých!
Zatím se nám nepodařilo zjistit další zdroj.
Informaci ověřujeme.
Avifavir ( favipiravir ) je první ruská droga, přímý antivirový lék. Získal registrační certifikát od ruského ministerstva zdravotnictví pro léčbu pacientů s COVID-19 , což je onemocnění způsobené novým koronavírusem (SARS-CoV-2). V červnu bude do ruských nemocnic dodáno 60 tisíc léčiv. Vytvoření ruského favipiraviru , klinická hodnocení a výroba léčiva byly popsány 1. června 2020 na tiskové konferenci TASS.
Droga byla již dodána v množství 60 tisíc balení na ruské kliniky 11. června 2020 a začne se používat k léčbě pacientů s mírnou až střední závažností onemocnění COVID-19. Droga bude doručena pouze na kliniky, maloobchodní prodej této drogy je v této fázi vyloučen.
Rusko má ke dnešku aktuálně přes 8 770 zemřelých, USA přes 125 000 (viz. grafika dole).

https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/"
Grafika: Aktualne.cz

Zdroj:
gmpnews.ru
Zdroj: http://www.skrytapravda.cz/zahranicni/
Foto titl.: gmpnews.ru
Kvido 26-06-2020 10:46 1,608

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.