Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

TV Nova; stárnou i hvězdy

KvidoKvido Přidáno před 4 letykoronavirus
TV Nova; stárnou i hvězdyTV Nova má jednu velkou tradici. Má dlouholeté moderátory Lucii Borhyovou (od r. 2008) a Reynolda Korantenga (od r. 1999). Od rozpačitých počátků se proměnili ve schopné profesionály. Ale protože jsou prakticky denně divákům na očích, měli by tím více posuzovat každý detail svého projevu. Lucie zůstává více dlužná.
I když je TV nova soukromou, komerční televizi, měla by při vysílání zpráv Televizních novin přizpůsobit image zpravodajství úrovní konkurenčních televizí. To se také děje a nelze TV Nova po obsahové stránce nic vytknout. V poslední době se však vizáž moderátorky Borhyové vymyká běžnému zpravodajskému normálu. Nechme stranou její přehnaně "vykřičený" projev s nadsazenou artikulací. Avšak účes moderátorky, v provedení dlouhých kadeří, je skutečně za hranou! I vzhledem k pokročilejšímu věku Borhyové. Někde jsem četl, že takhle se češou malé holčičky.
Dívá se někdo kriticky v dramaturgii na její televizní projev při moderování? Či dlouholetá praxe Lucie Borhyové v TV Nova dovoluje všechno? Její bujné kadeře by se náramně hodily v jiném typu pořadu, kde by naopak takhle byla Lucie i po estetické stránce přínosem. Avšak ve zpravodajství? Prostě, úprava účesu moderátorky Borhyové v Televizních novinách by neměla být až tak velkým problémem.
Foto titl.: repro Nekecamweb.cz
Kvido 18-06-2020 12:23 1,716

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.