Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Prezident už jen na Blesk.cz

KvidoKvido Přidáno před 4 lety
Prezident už jen na Blesk.czTiskový mluvčí Jiří Ovčáček sdělil dnes ráno Lidovým novinám, že prezident Miloš Zeman pronese dnes na webu Blesk.cz v 11 hodin on-line projev "K národu".
Tento projev "K národu", s tématikou koronavirus, je v pořadí již druhý, když první (režijně a kameramansky nedokonalý), odvysílala jako předtočeny TV Prima 19. března 2020. V dnešním projevu na TV Prezident Miloš Zeman se má vyjádřit k opatřením, která vláda přijala v souvislosti s epidemií koronaviru.
Je smutné, že prezidenta takto odklánějí z veřejnoprávního média České televize (ČT). Prezidentův projev živě jen na internetové televizi v pořadu "S prezidentem v Lánech" vypadá skutečně jako odklonem Hradu od veřejnosti. Kdo, proboha, z občanů bude sledovat na počítači Blesk.cz, aby viděl tento projev? Já tedy určitě nikoli! Pro mě je reprezentativním médiem určitě televizní obrazovka a kanál ČT.
Možná, že některé televize převezmou projev pana prezidenta, ale jeho úloha ve státě tak bude v této trapné situaci neúplná a poněkud podivná.
Kvido 05-04-2020 09:13 1,627

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.