Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Tereza Spencerová byla donucena ukončit ranní kávičku

J
Jan Pravda Přidáno před 4 lety
Tereza Spencerová byla donucena ukončit ranní kávičkuVe středu 1. dubna vydala Tereza Spencerová hodně smutný neaprílový status: "...malá neaprílová zprávička... dneškem jsem skončila na Primě... silně "okrojili" dosavadní spolupráci, do podoby, která mě přišla nepřijatelná... schylovalo se k tomu už dlouho, takže je vlastně fajn, že se to konečně rozseklo... a hned toho využiju... "
Terezo díky za skvělou práci. Svého času byl obětí i Šimek s Bubílkovou, také se posmívali režimu. Tehdy před úplným posledním zákazem politiku komentující komiky zachránila smrt nemocného M. Šimka, kterého se předtím báli a zakazovali "soudruzi" i soudruzi.
Asi někomu vadíš, třeba někomu za velkou louží, napadá mě CNN. Mají zanedlouho začít vysílat na Primě, očividně se jim nehodíš do krámu. Demokrati tě oficiálně nevyhodili, jen ti nabídli podmínky, na které může přistoupit jen ten, koho platí politická neziskovka. Terezo, držím ti palce.
Jan Pravda 01-04-2020 20:46 3,715

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.