Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Statistika koronaviru i pro města

KvidoKvido Přidáno před 4 lety
Statistika koronaviru i pro městaV současné situaci celosvětové epidemie koronavirusu by bylo žádoucí zveřejňovat statistiku nakažených osob také v okresních městech. Měli bychom tak větší přehled, jaká je situace v našem blízkém okolí. Taková statistika dosud schází.
Určitě každého z nás zajímá průběh onemocnění koronavirem také ve svém okolí. Na webu Ministerstva zdravotnictví ČR můžeme najít statistiku COVID-19, tedy přehled aktuální situace v ČR. Jenže informaci o tom, jak to v konkrétních okresních městech vypadá s onemocněním, nenajdeme. Statistika se týká pouze jednotlivých krajů ČR.
Informovanost o výskytu COVID-19 je, myslím, žádoucí. Pokud ministerstvo zdravotnictví nemá dostatek personálu pro vkládání dat do počítačů, jistě by se pro tuto činnost našlo dost dobrovolníků, kteří by za menší finanční odměnu potřebnou práci rádi vykonávali.
Kvido 29-03-2020 09:53 1,707

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.