Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Výbuchy raket a koronavirus

KvidoKvido Přidáno před 4 lety
Výbuchy raket a koronavirusZhruba od května 2019 uskutečnily jaderné mocnosti (Rusko a Severní Korea - KLDR) testovací výbuchy vojenských raket. Ještě jsem nečetl na netu žádnou seriózní úvahu o tom, zda nemohou mít tyto výbuchy souvislost s aktuální rozsáhlou světovou epidemii koronavirusem a ostatních předešlých epidemií.
1/ Již 15.05.2019 KLDR odpálila dvě rakety krátkého doletu. Jedna ze střel urazila vzdálenost 420 kilometrů a druhá 270 kilometrů. Informovala o tom jihokorejská armáda. Severní Korea se nejnovějšími testy snaží stupňovat tlak na USA po nezdaru únorového summitu Kim Čong-una s americkým prezidentem ve Vietnamu. Testování raket KLDR dále pokračovalo...
2/ Mj. se uskutečnilo v KLDR, vojenské cvičení (21.03.2020, viz odkaz dole), při němž mají vojáci nasazeny roušky a Kim exceluje bez roušky. Co je to za provokace? Spíš jde o fotomontáž obrázku!
A co nyní nastává? Ve více než ve 200 zemích světa (přibližně) počet nakažených novým koronavirusem výrazně stoupá. Jako laik proto přemýšlím, zda testovací vojenské raketové výbuchy nejsou příčinou vzniku, či šíření různých světových epidemií. Podivné je rovněž malé množství pacientů, kteří se údajně léčí na koronavirus v KLDR či některých afrických státech.
Prostě, ptám se a dávám v úvahu tyto otázky kompetentním institucím.
Zdroj: KLDR, vojenské cvičení, 13.02.2020
Foto: KCNA | Zdroj: Reuters
Kvido 25-03-2020 16:29 1,704

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.