Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Přestaňte brát koronavirus jako politický nástroj!

KvidoKvido Přidáno před 4 lety
Přestaňte brát koronavirus jako politický nástroj!Hrozivý fenomén - koronavirus, je pro světové politiky cizí, neprobádané území. S touto nemocí a jejím průběhem se nikdo ještě nesetkal, a tak můžeme vidět politické přešlapy i kecy nefundovaných novinářů také u nás.
Jiří Sezemský (v roce 2016 poradce zkrachovalého premiéra Nečase a ředitel analytického odboru Úřadu vlády), nyní z internetového deníku Forum24píše: "Premiér Babiš nepojímá boj s koronavirem jako ryze expertní problém, ale jako osobní show. Jeho přístup komplikuje práci odborné sféry, která je jediná schopna posoudit oprávněnost přijímaných opatření".
Tento pomýlený a záměrně mlžící text (a také celý článek) má u čtenářů vyvolat rozpaky a pošpinit premiéra Babiše. Místo článku, který by seriozně popisoval momentální situaci, v níž se Česká republika ocitá vzhledem k infekci koronavirus, autor Sezemský zamlžuje reálné dění.
Proč nepřijde autor s nějakým novým nápadem a radou, která by pomohla v boji s koronavirem. Nadávat a pomlouvat dokáže každý!

10.03.2020 - Nová blokace kvůli nákaze koronavirus, Covid-19
Reprofoto (10.03.2020): Nekecamweb.cz
Foto, titul: BBC, Gety Images
Kvido 10-03-2020 11:12 1,596

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.