Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Koronavirus; svět nepřipraven

KvidoKvido Přidáno před 4 lety
Koronavirus; svět nepřipravenMluvme si co chceme, ale na nový koronavirus Covid-19 je svět naprosto nepřipravený. Alarmující je, že není dostatek roušek a respirátorů. To se nikde ve světě nepřipravovali třeba na globání nákazu, otravu apod? A proč se vgše toičí jen kolem letadel a cestování (přenášení) nákazy auty se jaksi pomíjí?
Ještě včera se mluvilo v Česku, že varování před koronavirusem je nadsazené, hysterické. Avšak je třeba vidět, že většina světové veřejnosti se nového koronavirusu obává, jelikož o něm mnoho lékaři neví. A v České republice (ČR) se nákaza komplikuje, zejména přes "nosiče" tohoto nebezpečného virusu.
Zdravotníci a lidé zodpovědní za hygienu se příliš mnoho věnovali transféru virusu přes leteckou dopravu. Teméř zcela opomněli automobilovou dopravu!
Vždyť spousta turistů může přijet při svém návratu z dovolené z Italie do ČR právě automobily. A zde není kontrola žádná. Nechápu tak černobílé uvažování zodpovědných lidí. Proč mají v Maďarsku a Polsku a Slovensku nulovou nákazu? Je to náhoda, či větší opatrnost a důslednost, včetně kontrol na hraničních přechodech? Tam se totiž měla již od počátku výskytuá koronavirusu v Číně odehrávat v ČR kontrola měření tělesné teploty migrujících občanů. Nestalo se tak, a to se nám nyní může vymstít!
Kvido 04-03-2020 15:06 2,262

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.