Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Havel nese noty od Soroše na ruskou ambasádu...

J
Jan Pravda Přidáno před 4 lety
Havel nese noty od Soroše na ruskou ambasádu...Aktualizováno Ve stínu oslav 30. výročí 17. listopadu proběhlo pietní setkání u bílé sochy Václava Havla v životní velikosti. Na drobnou epizodu z oslavy kulatého výročí na steroidech, které se účastnil primátor Hřib, reagují Češi po svém, humorem i odsouzením. Vtipálci např. tvrdí, že Havel nese noty od Soroše na ruskou ambasádu... Absurdita, tolik typická pro Havla.
Aktualizováno Ve stínu oslav 30. výročí 17. listopadu proběhlo pietní setkání u bílé sochy Václava Havla v životní velikosti. Na drobnou epizodu z oslavy kulatého výročí na steroidech, které se účastnil primátor Hřib, reagují Češi po svém, humorem i odsouzením. Vtipálci např. tvrdí, že Havel nese noty od Soroše na ruskou ambasádu... Absurdita, tolik typická pro Havla.
Vtipných a zároveň absurdních komentářů na facebookovém profilu Františka Nou Nobady, ze kterého máme fotografii, najdete na různých místech víc, uvedeme alespoň tři:
1) Skvělé.... alespoň je jasný jaký máme zocelený lidi, předsedo
2) JAKO ŽIVEJ aneb V bílém budu nejlépe čeliti holubům... ;
3) Budou to dělat i s čepičkama, lopatičkama, krumpáčkama, lampičkama? Kdyby to bylo menší, postavil bych to na zahradu psovi jako patník...
Odkaz na Facebook, kde najdete další fotky a vtipné komentáře. Je možné, že facebook příspěvek zcenzuruje.
Jedná se o akci České pirátské strany. Jakub Michálek se rozhodl to změnit a spojil síly se spolkem pro její výstavbu.
„Nastal čas, abychom si připomněli lidi, díky kterým můžeme svobodně hovořit, cestovat, studovat v zahraničí, podnikat. Proto jsme dnes postavili před Sněmovnou sochu z dílny paní Daušové. Je pozitivní a civilní. Další měsíc bude k vidění ve Sněmovně před naším poslaneckým klubem,” řekl Jakub k příležitosti výstavy.
Složme se na její bronzovou variantu! S Piráty půjdeme příkladem.? Stát by mohla třeba přímo před Sněmovnou na Malostranském náměstí. Zbývá vybrat 60 000 Kč.
Autor: Jan Pravda
Jan Pravda 18-11-2019 20:22 1,965

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.