Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

V polské Vratislavi vykolejilo letos 100 tramvají

J
Jan Pravda Přidáno před 4 lety
V polské Vratislavi vykolejilo letos 100 tramvajíTramvajové koleje v polské Vratislavi jsou v tak špatném stavu, že kvůli tomu jen letos vykolejilo 100 tramvají. Tramvaje z Vratislavských kolejí utíkají průměrně jednou za tři dny.
Tramvajové koleje v polské Vratislavi jsou v tak špatném stavu, že kvůli tomu jen letos vykolejilo 100 tramvají. Tramvaje z Vratislavských kolejí utíkají průměrně jednou za tři dny.
Jubilejní vyskočení z kolejí se událo 24. října 2019 ve smyčce Biskupin. Při této příležitosti předali aktivisté primátorovi (v Polsku prezident města) dort. Tvrdí, že za mizerný stav tramvajové infrastruktury je minulé vedení města.
Polsko je pověstné mizerným stavem kolejové infrastruktury, její stav se v posledních letech radikálně zlepšil. V jejím stavu nicméně panují velké lokální rozdíly.
Jan Pravda 30-10-2019 22:15 1,702

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.