Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Neřešte stále Babiše, ale sliby voličům

KvidoKvido Přidáno před 5 lety
Neřešte stále Babiše, ale sliby voličůmOpozice (Piráti, ODS, KDU-ČSL, STAN) stále rozdmychávají slovní šarvátky tím, že chtějí řešit střet zájmu Babiše. Přestože bylo jasně řečeno i Evropskou komisi, že tzv. předčasná správa musí být projednána v Praze i Bruselu. Pak bude učiněn závěr a řešení. Proč Bartošové a Fialové stále mají v ústech Babiše?
Opozice (Piráti, ODS, KDU-ČSL, STAN) stále rozdmychávají slovní šarvátky tím, že chtějí řešit střet zájmu Babiše. Přestože bylo jasně řečeno i Evropskou komisi, že tzv. předčasná správa musí být projednána v Praze i Bruselu. Pak bude učiněn závěr a řešení. Proč Bartošové a Fialové stále mají v ústech Babiše?
Proč se opozice (většinou času v PS) nezabývá tím, co je jejich program a za co berou peníze? Proč neustále sdržují chod PS zbytečnými připomínkami k premiérovi Babišovi a neřeší to, co je mnohem důležitější pro chod našeho státu.
Nás jako voliče zajímá plnění programových cílů jednotlivých stran. Např. proč je jen poloviční řešení exekucí, či důchodů, zejména těch nejmenších z éry socialismu? Podivné je, proč Piráti neposlouchají odpovědi premiéra a neustále jej napadají, přestože jejich připomínky vyvrací?
Faktem je, že tato vláda Andreje Babiše "maká" nejlépe ze všech dosavadních, ač opozici se stále něco nezdá a hledá mouchy. Občané - vy demonstranti - vzapamtujte se, a uvědomte si, co tato současná vláda udělal pro nás občany. Porovnejte si to s předcházejícími vládami. Nikdo z předchozích vlád nemá čisté ruce!
Kvido 18-06-2019 15:54 2,358

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.