Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Tlučhuby proti Babišovi

KvidoKvido Přidáno před 5 lety
Tlučhuby proti BabišoviJá posuzuji lidi podle toho co v životě udělali. Tlučhuby, kteří pomlouvají nemám rád. Co doposud udělal (vytvořil) jakýsi Minař, mluvčí Milión chvilek pro demokracii? Dosaď si sám, milý čtenáři. Vykřikuje na jeho zorganizovaných demonstracích hanlivá slova na českého premiéra A.Babiše, předsedu hnutí ANO 2011.
já posuzuji lidi podle toho co v životě udělali. Tlučhuby, kteří pomlouvají nemám rád. Co doposud udělal (vytvořil) jakýsi Minař, mluvčí Milión chvilek pro demokracii? Dosaď si sám, milý čtenáři. Vykřikuje na jeho zorganizovaných demonstracích hanlivá slova na českého premiéra A.Babiše, předsedu hnutí ANO 2011.
To, co jsme včera viděli na Václavském náměstí, byla celostátně zorganizovaná fraška, na níž přijeli objednaní hosté z různých míst České republiky. S cílem, aby vytvořili na Václaváku dojem, jak všichni nenavídíme Babiše. Dokonce sama Česká televize ukázala šot, jak se například do Prahy chystají na včerejší demonstraci lidé ze Zlína. Akce byla tudíž předem domluvena a zorganizovaná!!
Průběh demonstrace proti Babišovi a ministryni spravedlnosti Benešové byl postaven na vykřikování různých tlučhubů, kteří nedomysleli své unáhlené závěry a pomluvy na adresu zejména A.Babiše. Co tak špatného udělal, že řadu let zaměstnával v původně jeho Agrofertu 350 tisíc zaměstnanců? Že by šli tito lidé také do ulic, aby se Minářovi demonstranti měli za co stydět? Co kdyby Češi protestovali proti výroku pana Kalouska, který včera označil v Poslanecké sněmovně Babiše za lupiče?
Jedno je jisté, předběžný audit Evropské komise, který dorazil minulý čtvrtek do České republiky (bez průvodního sdělení, bez podpisu, označen jako důvěrný), údajně kvůli střetu zájmů A.Babiše a jeho bývalé firmě, má pouze informační charakter. Podle právního souladu EU a ČR nepřísluší nikomu tento dokument nyní komentovat a klást na jeho základě nějaké požadavky.
Tlučhubové typu pana Kalouska, Pospíšila, Fialy či Mináře, běžte raději na pivo a přemyšlejte, kde se ztratilo 34 miliard, které prošustrovaly z EU předešlé vlády.
Kvido 05-06-2019 09:17 1,675

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.