Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Putin už není to, co býval. Vůbec se nesnažil ovlivnit volby na Slovensku!

J
Jan Pravda Přidáno před 5 lety
Putin už není to, co býval. Vůbec se nesnažil ovlivnit volby na Slovensku!Ne, nevěřím, že Putin neovlivnil volby na Slovensku. Přece prokazatelně ovlivnil volby Zemana, Trumpa, pak ten novičok a ty jeho agresívní úmysly. Není možné aby neovlivnil volby na Slovensku. Po týdnu čekání konstatuji, že Putin už není to, co býval. Vůbec se nesnažil ovlivnit volby na Slovensku! Nebo změnil taktiku, aby všechny zmátl? Už víc než týden žádná ruská stopa, to není možné!
Ne, nevěřím, že Putin neovlivnil volby na Slovensku. Přece prokazatelně ovlivnil volby Zemana, Trumpa, pak ten novičok a ty jeho agresívní úmysly. Není možné aby neovlivnil volby na Slovensku. Po týdnu čekání konstatuji, že Putin už není to, co býval. Vůbec se nesnažil ovlivnit volby na Slovensku! Nebo změnil taktiku, aby všechny zmátl? Už víc než týden žádná ruská stopa, to není možné!
Jak to tedy je? Putin už není tím, čím býval nebo se zvětšila jeho zákeřnost a nevypočitatelnost? Nebyl náhodou nově na straně kandidátů, které chválí Pražská kavárna. Schválně se ji schovává za záda, aby pomýlil slušné občany. Pak může Sputnik a Aeronet psát, že Putin je prodemokratický a probruselský a ne takový, jak se o něm vyjadřují pražští demokraté.
Nicméně zlá a zákeřná ruská propaganda nově tvrdí, že slovenští muži se těší na olizování nových známek s novou, něžnou hlavou státu. Přesto dle radostného hýkání z Prahy nyní ale hrozí, že Fero Fenič navrhne přejmenovat letiště v Ruzyni na letiště Zuzany Čaputové.
Jan Pravda 08-04-2019 16:48 2,260

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.