Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Ranní kávička Terezy Spencerové na iPrima je v novém kabátě

J
Jan Pravda Přidáno před 5 lety
Ranní kávička Terezy Spencerové na iPrima je v novém kabátěPro iPrimu bylo převedení Ranní kávičky z facebooku Terezy Spencerové do rubriky zpravodajství evidentně trefou do černého. Od neděle 30. prosince 2018 dostala kávička samostatnou rubriku, ve které snadno najdete několik přehledů denní dávky informací k hlavnímu proudu. K přehledům Terezy Spencerové se nicméně dlouze a složitě proklikává.
Pro iPrimu bylo převedení Ranní kávičky z facebooku Terezy Spencerové do rubriky zpravodajství evidentně trefou do černého. Od neděle 30. prosince 2018 dostala kávička samostatnou rubriku, ve které snadno najdete několik přehledů denní dávky informací k hlavnímu proudu. K přehledům Terezy Spencerové se nicméně dlouze a složitě proklikává.

Pokud jste nestihli přečíst minulé Ranní kávičky s typickými krátkými komentáři, najdete je nově přehledně v samostatné rubrice autorky. Bohužel zmizela tradiční ilustrace, kterou nahradila nová, méně agresívní.

Nicméně přímá webová adresa kávičky https://prima.iprima.cz/ranni-kavicka-terezy-spencerove je zbytečně složitá. Doporučujeme ji přidat do rychlých spuštění prohlížeče, např. Opery popřípadě do záložek, ať se k doplňku hlavního proudu nemusíte složitě proklikávat.
Jan Pravda 30-12-2018 09:15 4,675

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.