Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Paroubka pošlou do Senátu

KvidoKvido Přidáno před 6 lety
Paroubka pošlou do SenátuExpremiér a expředsedu ČSSD Jiří Paroubek má v Ostravě velkou šanci, že ho voliči pošlou do Senátu. Trochu se ale obávám malé účasti v těchto komunálních volbách. Ostrava ale může být výjimkou kvůli nahněvaných Ostraváků na miliardáře Bakalu, či zkrachované špičky ČSSD i současné vedení.
Expremiér a expředsedu ČSSD Jiří Paroubek má v Ostravě velkou šanci, že ho voliči pošlou do Senátu. Trochu se ale obávám malé účasti v těchto komunálních volbách. Ostrava ale může být výjimkou kvůli nahněvaných Ostraváků na miliardáře Bakalu (prý ukradené byty), či zkrachované špičky ČSSD i současné vedení.
To Paroubka odmítlo ve svých řadách, ale Ostraváci vědí, že "buldozer" by jim alespoň část slibů jistě splnil, či aspoň s nimi komunikoval.
Současní komunální politici, včetně Ostraváka Zaorálka tohle jaksi neumí. Poslal jsem na tamní ČSSD e-mail o problémech s městskou dopravou. Odpoveď nepřišla ani po půl roce!!! To by se, myslím, v případě Paroubka nemohlo stát. Celkově má v Ostravě dobrou pověst, přes kauzu s oznamenými penězi, jak to vykřičela P.Paroubková. Ale, prosím Vás, co je pár miliónů pro politika, který se angažuje několik desítek let... Navíc - Hana Vrbová z Obvodního státního zastupitelství pro Prahu 5 novinářům sdělila, "že se paní Paroubková v pátek zúčastnila podání vysvětlení u policie. V žádném případě ale nebyly zahájeny úkony trestního řízení". Tedy bublina splaskla!
Paroubek má ale také, zřejmě v Ostravě, nepřátelé. Viděl jsem začátkem týdne v Ostravě (směrem na sídliště Poruba), jak na městské vozovce, u "Střelnice", zmizel jeho reklamní bilboard, rám je vybrakovaný až na cihlu. Divné!? Přesto, myslím, že Ostraváci pošlou Paroubka do Senátu.

Související:
Rukojmí.cz, autor Jiří Vyvadil: Čím tvrději liberálové budou na Paroubka útočit, tím větší má naději na úspěch
Z článku vybírám:
Jak známo, Paroubek kandiduje v Ostravě. To, co provedl Bakala nájemcům domů OKD bude trvalým výsměchem spravedlnosti. Jiří Paroubek zadal zpracovat svým advokátům podat trestní oznámení na tohoto šejdíře pro nesplnění veřejného příslibu nabídnout prodat za výhodnou cenu těm nájemníkům z více než 43 000 bytů OKD, kteří o to budou mít zájem. A nezapomeňme také, že Bakalovi dlouhodobě pomáhá firma Bison & Rose, jejíž představitel je ostatně jeho tiskovým mluvčím. Ano, ta mediální firma, která intenzivně spolupracovala s Milanem Chovancem coby statutárním místopředsedou, o kterém již byla řeč.

K sociálnímu bydlení Jiří Paroubek např. navrhuje:
Nové byty zákona nepotřebuji
Kvido 11-09-2018 14:02 2,703

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.