Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Prezidenta Zemana ohrožovala feministka

KvidoKvido Přidáno před 6 lety
Prezidenta Zemana ohrožovala feministkaVolby nového prezidenta 2018.
15:02 - Prezident Miloš Zeman nemohl volit. Do volební místnosti vběhla polonahá žena, která se na něj vrhla. Ochranka ji strhla a prezidenta vyvedla z místnosti. Napoprvé tudíž nemohl volit. Odvolil posléze...
Volby nového prezidenta 2018.
15:02 - Prezident Miloš Zeman nemohl volit. Do volební místnosti vběhla polonahá žena, která se na něj vrhla. Ochranka ji strhla a prezidenta vyvedla z místnosti. Napoprvé tudíž nemohl volit. Odvolil posléze...

V místnosti, kam přišel volit prezident Miloš Zeman, se vysvlékla do pasu žena, která skočila na prezidenta a bránila mu v hlasování. Incident ihned ukončila ochranka, která ženu od prezidenta během dvou vteřin odsunula na zem a odvedla mimo hlasovací místnost. Zeman po incidentu odešel mírně rozrušen společně s manželkou a ochrankou. Přítomní lidé čin, zřejmě aktivistiky skupiny Femen, odsoudili a kritizovali takové počínání. Podivné je, že údajně stejná aktivistka podobně obtěžovala již i Porošenka s Lukašenkem. To naši ochránci takové lidi nemají ve své optice? Opět někdo selhal!!!


@MJureka Zvláštní, že protokolář Kruliš se ani náznakem nesnažil chránit prezidenta, žádný reflex zabránit ženě v přístupu k prezidentovi.



Vystrašená a v šoku manželka prezidenta..., člen ochranky vyráží k zásahu... a pán v pozadí se na to usmívá. Nezdá se vám to podivné. Byla to objednaná provokace odpůrců prezidenta Zemana?

Otázkou je, jak je možné, že se tato žena do hlasovací místnosti dostala? Lidé, kteří byli v místnosti v těsné blízkosti prezidenta, měli být kontrolováni. Tajné služby ČR nemají podchycen pohyb radikálních lidí? Jinde ve světě je to běžné.

Incident způsobila aktivistka hnutí Femen Anželina Diašovova. Pro napadení prezidenta Miloše Zemana ve volební místnosti je nyní stíhána pro podezření z trestného činu výtržnictví. Podle mluvčího pražské policie Tomáš Hulana chtějí kriminalisté případ vyřešit ve zkráceném přípravném řízení a předat podklady soudu již v sobotu odpoledne. Žena byla umístěna do cely předběžného zadržení, kde může být maximálně 48 hodin.
Kvido 12-01-2018 16:32 2,769

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.