Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Babišova vláda; malí trucují

KvidoKvido Přidáno před 6 lety
Babišova vláda; malí trucujíDo včerejšího večera malé strany, které v minulých parlamentích volbách neuspěly, trucovaly. Nejméňe komunisté, přesto, že sporný bod církevní restituce (zdanění) již ve vládním prohlášení je. Jak se tedy političtí trpaslíci rozhodnou dnes při hlasování o důvěře (nedůvěře) vlády Andreje Babiše?
Do včerejšího večera malé strany, které v minulých parlamentích volbách neuspěly, trucovaly. Nejméňe komunisté, přesto, že sporný bod církevní restituce (zdanění) již ve vládním prohlášení je. Jak se tedy političtí trpaslíci rozhodnou dnes při hlasování o důvěře (nedůvěře) vlády Andreje Babiše?

Všechny parlamentní strany v opozici tvrdí, že vládu Babiše hlasováním nepodpoří. Vadí jim zejména (Piráti, ODS, ČSSD), že premiér Babiš má být stíhán policii za podvod (Čapí hnízdo) a OLAF se vyjádřil k této kauze, že by "mohlo jít o podezření z podvodu". To mají být argumenty? Směšné!

Obojí argumenty jsou tudíž nepřesvědčivé a ani vyšetřovatel kauzy včera na Mandátovém a imunitním výboru nijak nepřesvcědčil zda jde, či nejde o politickou kauzu. Každý normální člověk pochopí, že tedy nyní podezírat Babiše z podvodu je dětinské a hloupé. Je to jen politická zástěrka, která má překazit další kroky Babišovy vlády. Navíc, nelze spojovat kauzu Čapí hnízdo a vydání/nevydání Babiše a Faltýnky k vyšetřování policii! Je třeba pragmaticky rozlišit, jak to přiznává např. KDU-ČSL! Pokud tedy mají politici z KSČM a třeba z SPD "všech pět pohromadě", vyjádří důvěru Babiošově vládě. Poté mohou následovat další legislativní kroky (vydání/nevydání poslanců Babiše a Faltýnka...). Český Honza se ptá - tak vo co jde, pánové?

Pokud vláda Andreje Babiše nedostane dnes důvěru, bude to obrázek malosti českého člověka a svět si toho určitě všimne v negativním smyslu.

Vícha Květoslav (Kvido)
Kvido 10-01-2018 08:14 3,068

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.