Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

České komerční Vánoce

KvidoKvido Přidáno před 6 lety
České komerční VánoceUž to zřejmě ani jinak nejde. České, moravské a slezské Vánoce se nebejdou každoročně bez nákupní horečky, protože málokdo u nás nakupuje vše potřebné, včetně dárků s předstihem.A pak je to znát na spěchu a podivnostech kolem předvánočního mumraje.
Už to zřejmě ani jinak nejde. České, moravské a slezské Vánoce se nebejdou každoročně bez nákupní horečky, protože málokdo u nás nakupuje vše potřebné, včetně dárků, s předstihem. A pak je to znát na spěchu a podivnostech kolem předvánočního mumraje.

Nákup a balení dárků, v hodně rodinách poprava kapra, i nezbytný bramborový salát, ale také vánoční dekorace se stromečkem – to jsou tradiční české vánoční svátky. Letos připadá Štědrý den na neděli 24. prosince, o to jsou nákupy kratší a přibylo více spěchu. Sportovní redaktorka České televize - Darina Vymětalíková má úsměvnou příhodu z parkování před nákupním střediskem...

Jak se vyhnout různým předvánočním zmatkům radí např. web https://www.femina.cz/jak-prezit-vanocni-nakupy/, přečtěte si rady "Jak přežít vánoční nákupy".
Kvido 17-12-2017 09:18 3,015

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.