Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Sprosté narážky na prezidenta Zemana

KvidoKvido Přidáno před 6 lety
Sprosté narážky na prezidenta ZemanaRádoby "nezávislí" hodnotitelé spustili dnes povyk, že při dnešním pověření Babiše sestavením vlády byl pan prezident Zeman alkoholově indisponován, a že musí být hodně nemocný. Také jakýsi Petr Sedláček z Ostravy, podle Parlamentních novin publicista (kdo dnes už není publicita...) přitnul svoje sprosté žvásty.
Rádoby "nezávislí" hodnotitelé spustili dnes povyk, že při dnešním pověření Babiše sestavením vlády byl pan prezident Zeman alkoholově indisponován, a že musí být hodně nemocný. Také jakýsi Petr Sedláček z Ostravy, podle Parlamentních novin publicista (kdo dnes už není publicita...) přitnul svoje sprosté žvásty.

Fakt, některá česká média tisknou doslova slovní župmu, a ještě k tomu s překlepy v titilku, viz. Parlamentni listy.cz: "...Kdyby prasident Zeman zemřel, ať ho táhnou na multikáře půjčený vod komunálu, píše publicista...

Chci poznamenat, že bych chtěl vidět jiného politika, který by byl při pověření Babiše klidnější. Ano, pan prezident trpí určitě nějakou nemocí, a to je pro něj handicamp, samozřejmě. Přitom ve svých létech má Miloš Zeman snad také právo na jistou ohleduplnost. A že jde o hektickou situaci v české politice, není pochyb, což je pro něj jistě zátěž. Místo, abychom ho chápali, tak mu soudruzi z havloidních médií podrážejí nohy. Takže, nehledejte na prezidentovi stále nějaké chyby a spíš se podívejte do zrcadla na sebe, kritici Miloše Zemana!! Já pana prezidenta Zemana také za hodně věcí nemusím, ale v posledních týdnech mu fandím a myslím, že lepšího prezidenta jsme dosud neměli!

Autor: Vícha Květoslav (Kvido)
Kvido 01-11-2017 19:24 3,216

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.