Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Nečasová; třeba selský rozum

KvidoKvido Přidáno před 7 lety
Nečasová; třeba selský rozumKauza Nečasová (Nagyová) je už natolik proflákla, že podle selského rozumu by hlavní aktérka měla vyčkat, jak vše dopadne u soudu. Rozhánět se novou, a podružnou žálobou, je víc než nerozumné. A také Nečasová za to sklízí další blamáž.
Kauza Nečasová (Nagyová) je už natolik proflaklá, že podle selského rozumu by hlavní aktérka měla vyčkat, jak vše dopadne u soudu. Rozhánět se novou, a podružnou žálobou, je víc než nerozumné. A také Nečasová za to sklízí další blamáž.

Paní Jana Nečasová, manželka expremiéra Petra Nečase, resp. její právnici, podali žalobu na Českou pirátskou stranu (ČPS). Podle kontextu žaloby paní Nečasové vadí, že se objevila na poutači předvolebního autobus ČPS. Je tam vyobrazena s hláškou na kauzu Nagyová a údajné zneužití vojenské rozvědky. V rukou má loutku v podobě svého muže. Piráti takhle polepili svůj předvolební „vězeňský autobus“.

Kdo to Nečasové našuškal, přijít s takovou žalobou? Vždyť právnici takto jen vysávají peníze na odměnách! Dopředu bylo jasné, že žaloba nemá šanci. S takovou formou nadsázky a humoru musí politické špičky počítat, jinak bychom nebyli v demokracii... Piráti jednoznačně odmítli absurdní tvrzení, že by karikatura na "vězeňském autobusu" mohla způsobit Nečasové fyzické ohrožení, jak tvrdí.

Jiný názor má soud, který neopomenul selský rozum a skutečnost, že žijeme v demokracii a měla by tedy u nás být svoboda vyjádřování v rámci dobrých mravů. Obvodní soud pro Prahu 3 zamítl návrh na předběžné opatření, jímž se Jana Nečasová dožadovala odstranění své karikatury z volebního autobusu ČPS.

Autor: Kvido
Kvido 03-09-2017 06:28 3,110

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.