Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Nejen Česko dost naruby

KvidoKvido Přidáno před 7 lety
Nejen Česko dost naruby05. 06. 2017 - V České republice je nyní aktuálně všechno dost naruby. ale nejen u nás... Celkové hodnocení, co slyším od známých i neznámých. Velkou bombou např. je zjištění, že preference ČSSD skutečně padly, jak zde mnozí připomínali (Jan Pravda). Podle posledního průzkumu po vládní krizi, by sociální demokraté dokonce mohli skončit až čtvrtí za hnutím ANO, KSČM a ODS.
05. 06. 2017 - V České republice je nyní aktuálně všechno dost naruby. ale nejen u nás... Celkové hodnocení, co slyším od známých i neznámých. Velkou bombou např. je zjištění, že preference ČSSD skutečně padly, jak zde mnozí připomínali (Jan Pravda). Podle posledního průzkumu po vládní krizi, by sociální demokraté dokonce mohli skončit až čtvrtí za hnutím ANO, KSČM a ODS.

A nejen to, i ostatní události jsou dost vykolejené.
Uplynul týden od zákazu kouření. Z hospod sice zmizel zmizel kouř, coý je dobré, hosté ale přešli na zahrádky, a tak se kouř valí na nás v okolí dále...

V Londýně se opět zabíjelo. U nás zatím klidně spěte, říkají politici a jsou fakt bláhoví. Nebezpečí teroristů může vyskočit kdykoli i v Česku. Nestraším, jen si to uvědomte a sledujte dění kolem sebe. Hlavně pohlupavá auta! Jinak by se VIP politici měli zamyslet, jak je možné, že vnuci utečenců, kterým dal Západ bydlení, vzdělání zabíjejí v zemi, která je obdarovala. Co islámu a jejím radikálům vadí? Přestaneme být už moc vstřícní a poskytovat každému azyl? Děláme něco špatně!
Kvido 06-06-2017 04:28 3,538

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.