Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

U kuřáků je to většinou bezohlednost

KvidoKvido Přidáno před 7 lety
U kuřáků je to většinou bezohlednost04. 06. 2017 - Restauratéři a hoteliéři mají problém, vylidňují se jim podniky. Po EET a kontroloním hlášení tak byli zaskočeni dalším vládním nařízením. Nemuselo to být ale tak drasticky. Proč by nemohla být v hospodě zvlášť místnost pro kuřaky a pro nekuřáky. U kuřáku jde mnohdy o bezohlednost, ale tu teď ji projevili novým protikuřáckým zákonemi nekuřáci .
Ani se však novému protikuřáckému zákonu nedivím. Většina kuřáku jsou bezohlední vúči ostatním lidem, i dětem. Pán na autobusové zastávce chodí kolem laviček a cigaretový kouř se kolem něho jen valí. Lidé jen přihlížekí. A ty nedopalky na zemi, hrůza pohledět! Proto by měly být rozmístěny všude cedulky "Kouření na veřejnosti zakázano!".

V Praze to od zítřka začne! Antikonfliktní týmy budou na ulicích hlídat kuřáky, aby byli ukáznění a na veřejnosti kouřili jen v rámci slušnosti. Budou kuřákům vysvětlovat, jak se mají chovat. Radnice v centru Prahy má údajně rozmístit popelníky. Jde o prevenci, ale celkově nutno dodat, že protikuřácký zákon je nedotažený do konce.

Autor: Kvido
PHP-Fusion-CZECH.cz

!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');

{lang: 'cs'}

Kvido 04-06-2017 07:54 3,433

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.