Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Zeman se odpisuje sám...

KvidoKvido Přidáno před 7 lety
Zeman se odpisuje sám...23. 05. 2017 - Pan prezident Zeman odhání od sebe příznivce. Resumé; mnozí mu o nastávající prezidentské volbě nedají hlas. Umí totiž lidi náramně naštvat a jedná jako mocipán a náfuka. Jako by si své prezidentství prostě chtěl ještě do skončení vychutnat.
Pan prezident Zeman odhání od sebe příznivce. Resumé; mnozí mu o nastávající prezidentské volbě nedají hlas. Umí totiž lidi náramně naštvat a jedná jako mocipán s náfuka. Jako by si své prezidentství prostě chtěl ještě do skončení vychutnat.

Pominu li nechutnou aféru a jeho mimoústavní konání vůči kauze Babiš, jsou v posledních dnech další Zemanovy nechutnosti. Kájinkovi slíbil milost, ale s podpisem otálí, je to jako čekání na pána Boha! A jeho poslední vyjádření, něco o "likvidaci" novinářů, které zaskočilo i prezidenta Putina? No comment! Pane prezidentéééé!

Autor: Kvido
PHP-Fusion-CZECH.cz

!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');

{lang: 'cs'}

Kvido 23-05-2017 04:29 4,056

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.