Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Ty české blbosti

KvidoKvido Přidáno před 7 lety
16. 025. 25017 - Naše česká kotlina je pověstná ve světě mj. i občasnými blbostmi. Hold národ Švejků, říkají o nás. Nedivme se! Zmíním jen poslední dvě. Televizi - veřejnoprávní (zviditelnit se) TV Barandov (zviditelnit prezidenta).
Naše česká kotlina je pověstná ve světě mj. i občasnými blbostmi. Hold národ Švejků, říkají o nás. Nedivme se! Zmíním jen poslední dvě. Televizi - veřejnoprávní (zviditelnit se) TV Barandov (zviditelnit prezidenta).

Česká televize - Jelikož jsem také platící koncesionář, mohu i veřejně mluvit o veřejnoprávní České televizi (ČT). Myslím, že by měla svým divákům předvádět kvalitni a objektivni vysilani Neustále jej vylepšovbat. A třeba neprezentovat dlouhé měsíce v Událostech např. stále stejné image chodících "loutek" (rozuměj moderátorů). Takže poslední exces ČT - najmout si (a hned několik) PR agentur z penez koncesionářů, a tedy danovych poplatniků, je u verejnopravni TV skutečně blbost.

TV Barandov - Další blbost číší ze záměru vedení soukromé stanice TV Barandov. Tato televize prý chce vysílat předvolební seriál k volbě nového prezidenta přímo s jedním z jeho kanidátů - nynějším prezidente ČR Milošem Zemanem. Prezident Zeman má v pořadu vysvětlovat svůj opětovný zájem stát se prezidentem na další čtyři roky. Když ponechám úvahy o další pochybné kandiodatuře pana Miloše Zemana, je blbost v tom, že soukromá televize přejímá vlastně poslání veřejnoprávní televize. Opravdu, chudák tiskový ředitel a mluvčí prezidentské kanceláře, který tohle má vysvětlovat novinářům a potažmo veřejnosti.



  • Autor: Květoslav Vícha (Kvido)
  • PC-politika.cz





Kvido 16-02-2017 07:45 3,370

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.