Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Rozumné vánoční poselství prezidenta Zemana

KvidoKvido Přidáno před 7 lety
Rozumné vánoční poselství prezidenta Zemana26. 12. 2016 - Rozumné poselství našeho pana prezidenta Miloše Zemana v prvé řadě proto, že bylo proneseno z veřejnoprávního rozhlasu. Nikoli tedy soukromého média, jako třeba v loňském roce. Rozumné též mj. z toho důvodu, že prezident odmítl cenzuru Internetu.
Rozumné poselství našeho pana prezidenta Miloše Zemana v prvé řadě proto, že bylo proneseno z veřejnoprávního rozhlasu. Nikoli tedy soukromého média, jako třeba v loňském roce. Rozumné též mj. z toho důvodu, že prezident odmítl cenzuru Internetu. Positivum degraduje ovšem skutečnost, že Vládní návrh zákona, který cenzuru obsahuje, podepsal Miloš Zeman bez protestu ?!

Naprosto souhlasím s argumentací prezidenta, že je skvělé, že "Poprvé po mnoha a mnoha letech budeme mít vyrovnaný, nebo dokonce přebytkový rozpočet. Což je způsobeno nejenom tím, že roste ekonomika, ale také tím, že se lépe vybírají daně a brání se daňovým podvodům". To, myslím jen vadí přeexponovaným závistí jistýl lidem v politice, které nehodlám jmenovat pro jejich profláknutelnost.

Podle Zemana "Dnes už téměř nikdo nepochybuje o souvislosti mezi migrační vlnou a teroristickými útoky," řekl prezident. "Právě proto jsem odpůrcem názoru, že by bylo vhodné v příštích dvou letech na naše území umístit zhruba 6200 migrantů," dodal. A je logické s ním souhlasit také.

Prezident nepřímo pochválil ministra financí Babiš za přebytek rozpočtu, což s přimhouřením oka lze přejít mlčením. Ale už ne, že příjmová část rozpočtu mohla být při neobvyklém růstu ekonomiky v tomto roce třeba přesypána poptřebným . Starodůchodci ze socialistického Československa, kdy pobírali pouhých tisíce korun mzdy, mají dnes nejmenší důchody - kolem 8 000 CZK, což jim tak stačí na nájem, ale co dál. Takže, i prezident tuto problematickou věc oddaluje k řešení.



  • Autor: Květoslav Vícha (Kvido)
  • Foto: Luboš Kozel, rok 2015


Kvido 26-12-2016 14:55 3,892

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.